Η Αλίνα Κωτσοβούλου, η «Άννα» του «Σασμού» μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τις συνέπειες που θα έχει στα επόμενα επεισόδια η συμπεριφορά της Θεοδώρας.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου, η χαμηλόφωνη και συγκαταβατική Άννα που παραδέρνει ανάμεσα στον κακότροπο Παντελή, τον καφετζή σύζυγό της, την εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη Θεοδώρα και τον εσωστρεφή Μανόλη, βρέθηκε σήμερα στην παρέα της «Super Κατερίνας» για να αποκαλύψει τα μυστικά του «Σασμού».

Μιλώντας για το ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στην τηλεοπτική κόρη της, την Θεοδώρα, τον Πετρή και τον Γιώργη, η ηθοποιός είπε:

«Εμείς τον Γιώργη ξέρουμε. Εγώ είμαι παραδοσιακή. Αυτόν μου έφερε στο σπίτι, αυτόν τραπέζωσα, αυτόν δέχομαι. Για τον Πετρή δεν μαθαίνω ακόμα τίποτα. Είμαι αυτή που τα μαθαίνω τελευταία και τρέχω» είπε η ηθοποιός.

Και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Θεοδώρα θα επηρεάσει στα επόμενα επεισόδια την έκβαση των ιστοριών των υπόλοιπων ηρώων της σειράς:

«Η Θεοδώρα έχει μεγάλη ευθύνη για τον “μη σασμό”. Καθυστερεί στο σμίξιμο, το σιάξιμο, το να τελειώσουν καλά τα πράγματα. Η Θεοδώρα θα κυριευτεί από διάφορα δαιμόνια και δεν θα ησυχάσει. Δεν θα καταφέρει να τιθασεύσει το απωθημένο και τον έρωτά της για τον Πέτρο και θα μας βάλει σε περιπέτειες. Όταν μάθει ότι ο Πετρής ήρθε πιο κοντά με τη Σεμίνα η Θεοδώρα θα δείξει το πιο αρνητικό της πρόσωπο», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Κι σαν να μην φτάνουν τα υπόλοιπα, ο Γιώργης, ο οποίος δεν ξέρει τίποτα για τη σχέση της αρραβωνιαστικιάς του με τον Πετρή, του ζητάει να του πουλήσει ένα οικόπεδό των Βρουλάκηδων δίπλα στον περιφερειακό δρόμο για να χτίσει εκεί το μελλοντικό σπίτι του ζεύγους.

Ακούστε τι είπε στην Κατερίνα Καινούργιου η Αλίνα Κωτσοβούλου, η «Άννα» της σειράς:

Όμως οι εκπλήξεις στο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού» δεν τελειώνουν εδώ. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα βάλουν τέλος στη σχέση τους με ευθύνη της Καλλιόπης, η οποία θα επέμβει δυναμικά στην προσωπική ζωή του μικρότερου γιου της όταν θα πληροφορηθεί την εγκυμοσύνη της Στέλλας.

Το spoiler του Γιάννη Πουλόπουλου για τη συνέχεια του «Σασμού»:

Διαβάστε επίσης »