Η άτεγκτη «Καλλιόπη» μίλησε για τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» στον «Σασμό».

Την Μαρία Τζομπανάκη πέτυχε ο φακός της «Super Κατερίνας» λίγες ώρες πριν από την συναυλία στο Ηρώδειο όπου θα συμμετέχει στο πλευρό του Βασίλη Σκουλά και του Μίλτου Πασχαλίδη, με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και παραδοσιακούς χορούς από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το τηλεοπτικό comeback της με τον «Σασμό» και την ανταπόκριση του κόσμου.

«Είμαι λίγο προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι που θα έχει απεύθυνση σε πολύ κόσμο όπως είναι ένα σίριαλ. Σε αυτό δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι η πατρίδα και είναι κι ο γιος» είπε και τόνισε:

«Όταν υπάρχει πίσω από μια δουλειά πολύς μόχθος, πολλή δουλειά, ομόνοια, όταν όλοι συγκλίνουν στην κοινή προσπάθεια να βγάλουν κάτι πολύ ωραίο, δεν μπορεί να μην το εισπράξει ο κόσμος. Είναι ευαίσθητες οι κεραίες του κόσμου. Ειδικά σήμερα».

Και αποκάλυψε: «Μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτάνε κάποιοι φίλοι αλλά τους λέω ότι έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας».

Όσο για τον χαρακτήρα της ηρωίδας της, η Μαρία Τζομπανάκη την περιέγραψε με μία λέξη, «πέτρα».

«Για την Καλλιόπη δεν υπάρχει δικαίωση. Ακολουθούμε αυτό που γίνεται στην Κρήτη. Αυτή η γυναίκα είναι σαν πέτρα, πολύ σκληρή, πολύ δυνατή, έχει περάσει πολλά, πολύ προσκολλημένη στα θέματα της βαθιάς παράδοσης» είπε.

Διαβάστε επίσης »