Ο καθοριστικός ρόλος της Καλλιόπης και ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει. Ο Σασμός αργεί πολύ…

Από σαράντα κύματα θα περάσουν ο Αστέρης και η Αργυρώ στη σειρά Σασμός και αφορμή γι’ αυτό θα αποτελέσει φυσικά η μητέρα του πρώτου, η Καλλιόπη. Η αυστηρή και παραδοσιακή Κρητικιά μάνα δε θα αφήσει τον γιο της να μείνει με μία Βρουλάκη και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τους χωρίσει.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη Super Κατερίνα, η Αργυρώ κι ο Αστέρης χωρίζουν και θα είναι μαζί στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Σε αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο φυσικά η Καλλιόπη, η οποία θα κάνει πράγματα, που ο κόσμος δε θα το πιστεύει.

Θα είναι υπεύθυνη για πάρα πολλά πράγματα, ενώ θα “δηλητηριάσει” το μυαλό του γιου τις με αναχρονιστικές και συντηρητικές ιδέες. «Θα πρέπει να μείνει με μία γυναίκα, επειδή την άφησες έγκυο». Η Καλλιόπη, λοιπόν, θα πιέσει τον Αστέρη να χωρίσει με την Αργυρώ και να γυρίσει πάλι πίσω στην Στέλλα.

Αυτό, όμως, που δεν φαντάζεται η Καλλιόπη είναι ότι θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος αίματος! Θα καταφέρει, στη συνέχεια της σειράς Σασμός, ο Αστέρης να ξανακερδίσει μετά την Αργυρώ ή η Καλλιόπη θα αλλάξει εντελώς τον γιο της; Η συνέχεια επί της οθόνης!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »