Σκληρή επίθεση από τον Δημήτρη Σούρα στον ηθοποιό Άρη Σερβατάλη ο οποίος αποχώρησε από την παράσταση “Ρινόκερος”  μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων, τα οποία αποκλείουν τους ανεμβολίαστους από τα θέατρα, στα οποία έμπαιναν με rapid test.

Ο Άρης Σερβετάλης τόνισε ότι δεν δέχεται τον διαχωρισμό των συμπολιτών του και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσε. Το αποτέλεσμα ήταν να «κατέβει η παράσταση». Κατά τον ηθοποιό όλοι είναι άνθρωποι πρέπει να είναι ίσοι απέναντι στην τέχνη.

Σκληρή όμως απάντηση έδωσε σήμερα στον ηθοποιό ο έγκριτος ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ο οποίος σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε:

Θεατρινιές

Όχι φίλε μου , ηθοποιός δε σημαίνει μόνο ταλέντο, οίστρος, τεχνική , υποκριτική, είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό που έχει να κάνει με ήθος, συμπεριφορά, σεβασμό, ταπεινότητα, δημιουργία, σε συνδυασμό με μια προσωπικότητα που δεν αλλοιώνεται από το παραλήρημα της επιτυχίας αλλά συμβαδίζει με την αρμονική συνύπαρξη των αξιών της ζωής, το συναίσθημα και τη κοινή λογική.

Φυσικά κάποιοι που πίστεψαν σε σένα επέτρεψαν αυτή τη συμπεριφορά. Γι’ αυτό η ευθύνη ξεκινάει από εκείνους. Αναλογίζομαι όμως αν τελικά η απόφαση ενός ατόμου να αδιαφορήσει για τις ζωές των συναδέλφων του, υποστηρίζοντας μια προσωπική και όχι καθολική γνώμη, δεν κρύβει από πίσω μια κακή σχέση με την πραγματικότητα με ψήγματα χαρακτηριολογικής διαταραχής.

Κρίμα φίλε μου. Γνωρίζοντας από κοντά πολλούς ηθοποιούς και μεγάλους πρωταγωνιστές και δηλώνοντας απερίφραστα την αγάπη μου για τη τέχνη και ειδικά για το θέατρο τελειώνω επιεικώς με μια μόνο λέξη … ΘΕΑΤΡΙΝΙΕΣ!

Σερβετάλης

Απίστευτες δηλώσεις από την Εύα Δρούτσα για Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη!

Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης »