9 Απρίλιος 20219 Απρίλιος 2021

Εντός του μήνα αναμένεται η έναρξη του πρώτου ελληνικού κέντρου επικοινωνίας στην Αθήνα, από τον Αμερικανικό κολοσσό των outsourcing υποστηρικτικών υπηρεσιών, Sitel

Η Sitel όπως ανακοίνωσε σήμερα θα προσλάβει 1.000 άτομα προσωπικό στο ΜΑΧhub που δημιουργεί στην Ελλάδα η πλειοψηφία των οποίων θα είναι ντόπιοι και ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα για να υποστηρίξει τη ραγδαία ανάπτυξη των πελατών της.

Το ΜΑΧhub στεγάζεται στο Athens Capitol του ομίλου Χαραγκιώνη επί των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού μετά τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Όμιλος με την αμερικανική Fortress, όπως είχε γράψει το ΝΜ.

Η λειτουργία του Ηub αναμένονταν εντός του πρώτου τριμήνου του έτους και όπως αναφέρει ο Όμιλος, το ΜΑΧhub θα είναι ένα υβριδικό κέντρο συνεργασίας, επικεντρωμένο στην προσωπική συνεργασία, εκπαίδευση και ανάπτυξη και τη συμμετοχή των εργαζομένων, όπου οι συνεργάτες θα εργάζονται τόσο από το σπίτι όσο και από το κέντρο.

Ο Global COO και συνιδρυτής της Sitel Group, Olivier Camino, χαρακτήρισε «στρατηγική την απόφαση να λειτουργήσεις η ελληνική αγορά ως ένας πολύγλωσσος κόμβος για τους πελάτες μας, ειδικά για τις γερμανικές και σκανδιναβικές αγορές». «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που ανοίγουμε το πρώτο μας κέντρο επικοινωνίας στην Ελλάδα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι ένα MAXhub, προσφέροντας στους συνεργάτες μας περισσότερη ευελιξία και καλύτερη εμπειρία συνεργάτη μέσω ενός υβριδικού μοντέλου εργασίας» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Η είσοδος στην Ελλάδα αποτελεί καθοριστική κίνηση για εμάς και βελτιώνει το τρέχον αποτύπωμα και την γλωσσική μας επεκτασιμότητα κατά 50%», δήλωσε η Benedita Miranda, GM Portugal & Greece, Sitel Group. «Θα υποστηρίξουμε 24 γλώσσες από αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων αγγλικών, ελληνικών, γερμανικών, Δανικά, Νορβηγικά και άλλες».

Mην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας (κουδουνάκι & feed), ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι, ή να μας ακολουθήσετε στο Google News, ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook, ή να μας ακολουθήσετε στο twitter και στο κανάλι του Youtube!

Διαβάστε επίσης »