Από τη μια βιάζονται εκεί στον ΣΚΑΪ να ξεκινήσουν νωρίς τη σεζόν συμπαρασύροντας και τον υπόλοιπο ανταγωνισμό κι από την άλλη δεν έχουν ακόμα καταλήξει αν η δραματική σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου σε διασκευή Ρένας Ρίγγα και Ντέλλας Φώσκολου με προσωρινό τίτλο “Πάθος” θα παίζει εκεί που έπαιζαν οι “8 Λέξεις” ή το πιθανότερο νωρίτερα.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια σοβαρή σκέψη εκεί στο Νέο Φάληρο η σειρά να μετατεθεί εκεί γύρω στις 19.00 και να παίζει διπλό επεισόδιο πριν από το κεντρικό δελτίο ειδησεων με τη Σία Κοσιώνη, μια συνταγή παλιά μεν αλλά επιτυχημένη δε για πολλούς που θα βρεθεί απέναντι με επίσης επιτυχημένα προγράμματα του lead in των δελτίων.

Αυτή η αλλαγή συζητιέται για να δοθεί χώρος στο νέο μαγειρικό ριάλιτι του σταθμού Top Chef το οποίο θα μεταδίδεται στις 21.00 και αμέσως μετά θα παιρνει τη σκυτάλη το Big Brother που έρχεται για τον δεύτερο κύκλο του από Σεπτέμβρη με πολλές αλλαγές και ανανεωμένη διάθεση.

Οι αποφάσεις θα παρθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πάντως, υπάρχει επιθυμία από τον σταθμό όλο το πρόγραμμα να ξεκινήσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, κάτι που κρίνεται από δύσκολο έως ακατόρθωτο καθώς από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές για τη σειρά και συνεπώς δεν έχουν μπει ακόμα σε γυρίσματα.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: ΣΚΑΪ: Αλλαγές στο lead in του κεντρικού δελτίου;

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »