Σοφία Αλιμπέρτη – Αλέξανδρος Παρθένης και Πασχάλης Τσαρούχας – Μιμή Ντενίση: Ήταν ζευγάρια! Ήταν ένα ζευγάρι που είχε απασχολήσει πολύ τα media. Το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2005 όταν ταξίδευε μαζί για την Κύπρο κάθε εβδομάδα για τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

ΜΕ ΑΛΛΗ Ο ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ! ΕΞΑΛΛΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ !

Ο χωρισμός ήρθε το 2008 και την επόμενη χρονιά η ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά, πριν απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ–ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΛΛΗΤΕΣ

Πασχάλης Τσαρούχας – Μιμή Ντενίση
Ένα από αυτά τα διάσημα πρώην ζευγάρια επανήλθε στην επικαιρότητα, με αφορμή την συνύπαρξη του το 2019 στο πλατό του Your Face Sounds Familiar. Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσαρούχα και τη Μιμή Ντενίση.

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΡΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ: Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ερωτήθηκε σε συνέντευξή του για την ερωτική σχέση τους η οποία ολοκληρώθηκε πριν από 22 χρόνια. Η σχέση που σίγουρα δεν θυμόσουν έχει αφήσει στους δύο ηθοποιούς ένα αίσθημα αλληλοσεβασμού και αλληλοθαυμασμού όπως είπε ο ίδιος ο Πασχάλης Τσαρούχας.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ”Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ”

«Αυτό συνέβη πριν από περίπου 22 χρόνια. Γιατί αρνούμαστε να δούμε αυτό που μας συμβαίνει και κοιτάζουμε να σκαλίσουμε πράγματα που έχουν συμβεί πριν από χρόνια, που έχουν ολοκληρωθεί; Έτσι είναι τα πράγματα, τα ξεχνάμε. Τώρα, αν κανείς δεν έχει τι να κάνει και πάει ο άλλος και τα σκαλίζει και ψάχνει να βρει», σημείωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Διαβάστε επίσης »