Ελένη Μενεγάκη: Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ! Πασχίζει να την προσέξουμε. Οι δημσοιογράφοι όμως έπαψαν ν’ αναδημοσιεύουν με τόσο ορμή τις αναρτήσεις της στο ίνσταγκραμ. Και χωρίς Ελένη λοιπόν. Θα τα καταφέρουμε!

Έδωσε τον αδερφό της Μισόκαλο, Έπειτα “έδωσε” και τον γιο της Άγγελο μαζί με την μικρή της κόρη Μαρίνα. Η ίδια έκανε καβάλησε τρίκυκλο μέσα στον κήπο της. Τώρα πια δίνει τα πάντα. Ότι έκανε και στην εκπομπή της δηλαδή. Όταν έβλεπε πως παραβαλτώνει, έριχνε και πληροφορίες για τα οικογενειακά της.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: “10 YEARS CHALLENGE”- ΔΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!

Η αγαπημένη λαμπερή Ελένη Μενεγάκη έχει την εντύπωση μάλλον πως ο κόμσος γύρω της γυρίζει και περιμένει με λαχτάρα πότε θα δει κάτι από τηνπροσωπική της ζωή. Υπερεκτιμά την δύναμη να στρέφει τα βλέμματα πάνω της. Οι διάσημοι έχουν συχνά μια ψευδή εικόνα για το πώς καθρεπτίζονται στην κοινωνία.

Από τηνιδέα τους αυτή δεναπεγκωβίζονται ποτέ απ’ όσο καταλάβαμε όλα τα χρόνια που τους συνανναστρεφόμαστε. Το χουμ εξηγήσει: Επειδή όπου κι αν βρεθούν τους αναγνωρίζουν και τους πιάνουν την κουβέντα – από περιέργεια – ξεγελιούνται πιστεύοντας πως η συμπεριφορά αυτή, δεν είναι μόνο προϊόν θαυμασμού, αλλά κάτι πολύ σημαντικό για την καθημερινότητα των θαυμαστών τους.

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν έχεις τέσσερα παιδιά παίρνεις ένα μεγάλο κρεβάτι…»!

Είναι στιγμιαίο όμως και μόνο άμα τη εμφανίση τους. Ακόμα και όταν βγαίνουν στην τηλεόραση, είναι απλά στην τηλεόραση, για όσο είναι ανοιχτή. Δεν υπάρχουν παραπέρα για τον κόσμο. Δεν τους σκέφτεται καν. Δεν αγωνιά τι κάνουν στην ζωή τους.

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Το εξωτικό μέρος που πήγε ταξίδι του… συμφώνου συμβίωσης

Την επόμενη στιγμή που φεύγουν από μπροστά του, δεν υπάρχουν. Δεν αφορούν κανέναν. Και από που κι ως που ν’ αφορούν δηλαδή; Προσφέρουν κάτι χρήσιμο στη ζωή του; Στην καθημερινότητα του;

Γιατί να τους…προσκυνά και ποιος; Επειδή όλοι θα μπορούσαν να βγουν στη θέση τους στην τηλεόραση αλλά βγήκαν εκείνοι;

Διαβάστε επίσης »