Δείτε πως σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς τη νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο «MasterChef 5».

Ο Γιώργος Κρικοριάν παρακολούθησε το τελικό του «MasterChef 5» από τα παρασκήνια.

Μετά από την ολοκλήρωση του live, ο συνεργάτης της «Φωλιάς των Κου Κου» ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάσει τη νίκη της Μαργαρίτας και τα σημεία που υπερτερούσε του αντιπάλου της Διονύση Σαρακίνη.

«Είναι ο λόγος που κάνουμε πέντε δοκιμασίες. Είναι και ο λόγος που έχουμε καλεσμένους σεφ πάνω στους οποίους βασίζεται όλη η βαθμολογία» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, εξηγώντας την διαδικασία ανάδειξης του νικητή. Και επισήμανε: «Από τους 5 – 6 και μετά όλα τα παιδιά αξίζουν. Είναι όλοι πολύ ικανοί».

Όσο για τους δύο φιναλίστ, δεν είχε παρά εγκώμια.

«Η Μαργαρίτα φέτος είχε αυτό το άγγιγμα. Νομίζω ότι το νιώσαμε σχετικά νωρίς. Ήταν ένα βουνό πάνω στο οποίο έπεσε ο δεύτερος φιναλίστ, ο Διονύσης. Παρόλα αυτά να πω ότι τα πήγε πολύ καλά. Άντεξε. Εντάξει, το 10 στο τέλος θα ήταν δύσκολο».

Και έκανε μια αποκάλυψη. «Είχα πάει για δοκιμαστικό στο Pollen Street Social, τη ναυαρχίδα του Τζέισον Άθερτον, και με είχαν πάρει» είπε, αναφερόμενος στο διακεκριμένο guest, του τελικού.

Τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος ήταν σε μεγάλα κέφια, αναφέρθηκε και στο ταλέντο του στον χορό. «Κάτι άκουσα για “Dancing with the stars”» είπε στον δημοσιογράφο και απείλησε να τον «πατήσει κάτω» σε μια ενδεχόμενη δοκιμασία χορού ανάμεσα στους δύο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »