Ο Σωτήρης Κοντιζάς έβαλε τέλος στις φήμες περί μεταγραφής των τριών σεφ – κριτών του reality μαγειρικής του Star.

Μετά από την ολοκλήρωση του τελικού του «MasterChef 5», οι κριτές του παιχνιδιού μίλησαν στις κάμερες για το αποτέλεσμα, τους δύο φιναλίστ και ευχαρίστησαν από καρδιάς το τηλεοπτικό κοινό και τους αφανείς ήρωες της εκπομπής, από τον σκηνοθέτη και το project manager ως τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην Μαργαρίτα Νικολαΐδη που σήκωσε το έπαθλο στο τελικό της Τετάρτης.

«Η Μαργαρίτα είναι ένα μαγειρικό ταλέντο. Τώρα θέλει δουλειά» είπε και έδωσε μια συμβουλής στους δύο φιναλίστ της βραδιάς:

«Χαμηλά τη μπάλα, που λέει και ο Μιχελής, ο διευθυντής φωτογραφίας μας. Αργά βήματα, σταθερά και όλα θα έρθουν. Πρέπει να το χαρούν και όλο αυτό που συμβαίνει, να το ζήσουν για ένα διάστημα, να το εισπράξουν, να το αφομοιώσουν και μετά, όπως έδειξε και η ιστορία με άλλα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, με δουλειά ο καθένας θα βρει τον δρόμο του».

Στη συνέχεια στην παρέα προστέθηκε και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος έδωσε μια άλλη νότα στη συζήτηση:

«Έχουμε κάνει μια ομάδα δυνατή, εμεί από εδώ και ο κόσμος από τα σπίτια του. Στην ομάδα αυτή βάζω δηλαδή και τον κόσμο. Είναι πέντε σεζόν, πάμε για την έκτη και νομίζω δεν μας σταματάει τίποτα» είπε ο σεφ, δίνοντας με το τρόπο του το μήνυμα ότι η τριάδα συνεχίζει στο ίδιο φορμά, στο ίδιο κανάλι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »