Για πρώτη φορά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε και το επικείμενο γάμο της.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι το τελευταίο «επώνυμο» θύμα που είδε να αναρτώνται στο διαδίκτυο προσωπικές στιγμές της, χωρίς την συναίνεσή της.

Η τέως παίκτρια του «MasterChef» κράτησε ερμητικά κλειστό το στόμα της για το συμβάν μέχρι πριν από μερικές ημέρες, όταν αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της με μία συνέντευξη στο περιοδικό You.

Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη που είδαμε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία ετοιμάζεται να ανέβη το επόμενο διάστημα τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της Απόστολο Γεραμάνη, μίλησε για τα αισθήματα που της προκάλεσε η κατάφορη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής με την κυκλοφορία του ροζ βίντεο και τα βήματα που έχει κάνει για την τιμωρία των ενόχων:

«Το έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γι’ αυτό και με έριξε πολύ συναισθηματικά. Συνέβη 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Το μόνο που θέλω είναι οι άνθρωποι να έχουν καλοσύνη μέσα τους. Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό σε κάποιον; Γιατί να τον πονέσεις με αυτό τον τρόπο; Αυτό μόνο. Το έχω αφήσει πίσω όλο αυτό» είπε η παίκτρια, η οποία μίλησε και για τον επικείμενο γάμο της.

«Θέλουμε ο γάμος μας να γίνει στις αρχές του χειμώνα για να ξεκαθαριστεί το θέμα της πανδημίας» εξομολογήθηκε η πρώην διαγωνιζόμενη του «MasterChef» η οποία δεν έκρυψε την υποστήριξή της στη Μαργαρίτα και στον Τζιοβάννι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »