Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου εκτόξευση της φήμης του από την στιγμή που ξέσπασε η θύελλα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου στο πλατό του «The 2Night Show» τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα για μια διαφορετική συζήτηση.

Ανάμεσα στα ερωτήματα που έθεσε ο παρουσιαστής στον ηθοποιό ήταν και το πως χειρίζεται την ξαφνική διασημότητα.

«Επειδή είμαι ψύχραιμος άνθρωπος, μπορώ και το αντιμετωπίζω και αυτό που συμβαίνει αυτόν τον καιρό. Εδώ και δύο χρόνια που ξέσπασε αυτή η θύελλα στον χώρο του θεάτρου και του αθλητισμού, αλλά όχι της υπόλοιπης κοινωνίας όπως θα έπρεπε, το όνομά μου εκτοξεύτηκε» είπε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε με το χαρακτηριστικό χιούμορ του: «Εμένα δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα. Όπως ήμουνα στα 20, έτσι είμαι και τώρα. Δεν έχω αλλάξει καθόλου χαρακτήρα. Και φαίνεται ότι, εξαιτίας της λάθος υπερασπιστικής γραμμής του ανθρώπου που βρίσκεται τώρα στις φυλακές, του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αυτή η αναίτια επίθεση στο πρόσωπό μου με εξύψωσε τόσο πολύ. Άρχισαν όλοι να με αγαπάνε πάρα πολύ, ακόμα και αυτοί που δεν με αγαπούσαν. Και αυτοί ακόμα που με κορόιδευαν, που με στηλίτευαν γιατί φόραγα κόκκινο παντελόνι».

Όμως πόσο πραγματική είναι αυτή η αγάπη;

«Εγώ καταλαβαίνω ποιοι άνθρωποι έρχονται δίπλα μου και με τον τρόπο τους μου ζητάνε και συγνώμη ακόμα, ότι με είχαν τοποθετήσει αλλού και αλλού με τοποθετούνε τώρα. Επίσης κάποιοι μου εκδηλώνουν τόσο μεγάλη αγάπη που από μέσα μου γελάω γιατί ξέρω ότι δεν είναι πραγματική. Αλλά εντάξει, το διαχειρίζομαι με σοβαρότητα, άσχετα αν φοράω πορτοκαλί ή κίτρινο. Γιατί εγώ είμαι ένας σοβαρός άνθρωπος που πάντα φόραγα και μπλε και κίτρινα και λουλουδάτα και πάντα αυτά θα φοράω γιατί αυτά μου αρέσουν» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »