Σταματίνα Τσιμτσιλή ΕΓΚΥΟΣ: ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ! Έτοιμη για το 4 παιδί Έτοιμη για το τέταρτο παιδί είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, Happy Day!

Η Σταματίνα δεν δίστασε να αναφέρει ότι ο σύζυγός της, Θέμη Σοφός της ζητάει να κάνουν και τέταρτο παιδί!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ”Είχα ένα μωρό 3 μηνών όταν έμεινα έγκυος”

Πάει για το τέταρτο παιδί η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στο Happy Day, στο οποίο είδαμε μια γυναίκα η οποία είναι για 21η φορά έγκυος στα 44 της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προέβη σε μία προσωπική αποκάλυψη! Η Σταματίνα είπε με χιούμορ: «Αυτές βλέπει και ο Σοφός και λέει δεν θα μου κάνεις και το τέταρτο;».

Η παρουσιάστρια έχει αναφέρει και σε προηγούμενες εκπομπές της ότι θα ήθελε να κάνει και τέταρτο παιδάκι. Να σας υπενθυμίσουμε ότι έχει τρία παιδιά, τη Νάγια που γεννήθηκε το 2013, τη Μαίρη ένα χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο και τον βενιαμίν της οικογένειας, τον Γιάννη-Εφραίμ που γεννήθηκε τον Απρίλη του 2018!

Σταματίνα Τσιμιτσιλή: Το τέταρτο παιδί και η βασική αιτία των καβγάδων της με τον Θέμη Σοφό

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό: ”Εκτιμώ την γνώμη του και την υπολογίζω”

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Direct» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία κλήθηκε να απαντήσει στις δύσκολες ερωτήσεις του Τάκη Χατζή.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σύζυγό της και την επιθυμία του να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί.

«Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι. Εγώ σε αυτή τη φάση όχι, δε αντέχω σωματικά…. Δε λέω όχι, σε δύο-τρία χρόνια μπορεί» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: ”ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΟΦΟ”.

Όσο για το αν θα τον ακολουθούσε τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση στο εξωτερικό, απάντησε: «Οικογένεια εξ αποστάσεως δύσκολα κρατάς. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρίσκαμε έναν τρόπο να είμαστε μαζί. Θα πήγαινα μαζί του. Θα έβαζα κάποιους αστερίσκους».

Σχετικά με το τι είναι εκείνο που την τσαντίζει περισσότερο στον σύζυγό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε: «Με τσαντίζει όταν τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω που είναι, μου λέει στο δρόμο και μετά από μια ώρα ξαναπαίρνω και είναι ακόμα στο γραφείο. Αυτή είναι η βασική αιτία καβγάδων μας. Γιατί δεν καβγαδίζουμε για ουσιώδη θέματα».

Διαβάστε επίσης »