Ο Σταμάτης Γονίδης πήρε θέση στην διαμάχη που ξέσπασε με αφορμή την άρνηση του Άρη Σερβετάλη να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένους.

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει επανειλημμένα εκφράσει την πίστη στον Θεό και την αντίθεσή του σε κάθε προσπάθεια επιβολής, κατά τη γνώμη του, πρακτικών που αντίκεινται στο θρησκευτικό αίσθημα.

Σήμερα, ο τραγουδιστής ο οποίος εμφανίζεται αυτό το διάστημα στον Βοτανικό μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο, μίλησε για το θέμα που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη από την παράσταση του έργου «Ρινόκερος» λόγω του αποκλεισμού των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας από τις θεατρικές αίθουσες.

«Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος. Είναι ηθοποιός και ποιεί το ήθος και είναι μια γομολάστιχα που σβήνει την μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουνε ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον Θεό… Τι να πω; Του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι, αν συμβεί κάτι τέτοιο, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει».

Όμως, ο Σταμάτης Γονίδης δεν σταμάτησε στον Άρη Σερβετάλη. Χειμαρρώδης ως συνήθως μίλησε και για το εμβόλιο που έκανε ο ίδιος και τα κριτήρια για την επιλογή του.

«Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει – δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω».

Ακούστε τι δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης στο «Πρωινό»:

Διαβάστε επίσης »