Αντίστροφα φαίνεται πως μετράει ο χρόνος για την επιστροφή της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Πού φέρεται ότι συμφώνησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» φαίνεται πως επιστρέφει σύντομα στη τηλεόραση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες όλα βρίσκονται ένα βήμα πριν την τελική ευθεία.

Η εφημερίδα Espresso σημειώνει πως το OPEN είναι ο τηλεοπτικός σταθμός που θα στεγάσει την ιστορική εκπομπή, ενώ μπορεί να κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα.

Πιο αναλυτικά, το δημοσίευματα αναφέρει πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παραγωγός της εκπομπής Βίκυ Λάσκαρη συναντήθηκαν στις αρχές του μήνα με στελέχη του OPEN, χωρίς όμως να καταλήξουν σε συμφωνία.

Παρόλα αυτά, το πλάνο της επιστροφής δεν «ναυάγησε», καθώς φαίνεται ότι είχαν επικοινωνία με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού και μία τελευταία συνάντησή την περασμένη εβδομάδα.

Έτσι, φέρεται και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την μεγάλη επιστροφή, ενώ επικρατέστερες ημερομηνίες είναι τα Χριστούγεννα και η παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε επίσης »