Survivor 4 Διαρροή (08/04): Μετά από μια συναρπαστική εβδομάδα με συναρπαστικές μονομαχίες, αποχώρηση, αλλά και το πιο σημαντικό το νέο ανακάτεμα των ομάδων, περιμένουμε με ανυπομονησία την Κυριακή. Αλλά μέχρι τότε δεν θα σας αφήσουμε έτσι. Υπάρχει πάντα το καυτό παρασκήνιο, και όλα τα τελευταία νέα εντός και εκτός νησιού.

Ένα θέμα που προβληματίζει πολύ κόσμο είναι τα συμβόλαια των παιχτών στο παιχνίδι επιβίωσης. Πολλοί έχουν μιλήσει για συμβόλαια που έχουν δεμένα χειροπόδαρα τους διαγωνιζόμενους, όχι μόνο κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στο νησί, αλλά και για μεγάλο διάστημα μετά την αποχώρηση τους,

Αυτή είναι η αλήθεια
Ένα συμβόλαιο που αποτελείται συνολικά από 28 σελίδες, και πέραν από τους όρους, γενικούς και ειδικούς, έχουν προβλεφθεί όλες οι περιπτώσεις, ακόμα και πολύ ακραίες. Αλλά το μεγαλύτερο βάρος είναι τι θα κάνουν μετά την αποχώρηση τους. Τους έχει στο 100% του χεριού του. Πολλές φωνές που λένε ότι οι παίχτες είναι κτήμα του Ατζούν δεν απέχουν από την πραγματικότητα.

Γεγονός 1
Οι παίχτες στην πλειονότητας τους, εκτός ίσως από τους διάσημους που έχουν συμβουλευτική υποστήριξη από τους μάνατζερ τους και τους δικηγόρους τους, δεν έχουν διαβάσει καν τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει. Τα συμβόλαια τα υπόγραψαν κυριολεκτικά την ημέρα που έφευγαν για Άγιο Δομίνικο και έπαιρναν μαζί τους μια βαλίτσα με τα αναγκαία ρούχα. Άντε στην καλύτερη των περιπτώσεων μια ημέρα πριν.

Γεγονός 2
Ο σκληρός όρος ότι οι παίχτες ανήκουν στην παραγωγή ακόμα και έξι μήνες μετά την αποχώρηση τους. Μάλιστα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο ΣΚΑΙ αποφασίζει που θα μιλήσει, πότε θα μιλήσει και φυσικά τι θα πει για χρονική περίοδο έξι μηνών, μετά την αποχώρηση του.

Γεγονός 3
Οι παίχτες απαγορεύονται να αναφερθούν σε γεγονότα και καταστάσεις που δεν έχουν καταγραφεί  από τις κάμερες της παραγωγής. Άρα τα περί πίσω από τις κάμερες τις περισσότερες φορές είναι εικασίες ορισμένων, εκτός των περιπτώσεων που είναι σοβαρές διαρροές από το νησί.

Γεγονός 4
Ο Ατζούν έχει αποκλειστικά την ευθύνη για την εικόνα που περνάει προς τα έξω για τους παίχτες εντός ή εκτός του παιχνιδιού. Άρα με λίγα λόγια, δεν υπάρχουν ούτε αποκαλύψεις, ούτε τίποτα παραπάνω πέρα από αυτά που τους λέει η παραγωγή να λένε στις συνεντεύξεις τους. Για αυτό και από το αεροδρόμιο οι παίχτες εξαφανίζονται, κάνουν ταχύρρυθμα σενάρια τι πρέπει να πουν και πως να συμπεριφέρονται και όλο αυτό που βλέπουμε και ακούμε είναι στο 100% προαποφασισμένο από Ατζούν και ΣΚΑΙ.. Ακόμα και η παραμικρή λέξη λέγεται σύμφωνα με όσα τους έχουν πει να πουν.

Ουσιαστικά οι παίχτες μετά από έξι μήνες θα μπορούσαν να πουν ξεκάθαρα τι ακριβώς είχε γίνει κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο παιχνίδι, χωρίς να έχουν πρόβλημα. Αλλά πόσοι από αυτούς θα το κάνουν;

Βλέπετε κανείς δεν θέλει να πάει κόντρα με τον Τούρκο παραγωγό και τον ΣΚΑΙ, γιατί στο μέλλον δεν θα ήθελαν να είναι αποκλεισμένοι από νέες παραγωγές.

Και τι σας έχουμε;
Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.


Διαβάστε επίσης »