Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Νίκος Μουτσινάς έγινε έξαλλος μαζί της στο Καλό μεσημεράκι!

«Είναι μεγάλη κοπέλα. Δηλαδή, δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των γονιών σε κάποια πράγματα. Πήγε και έδωσε συνέντευξη. Για ποιο λόγο; Είναι η κόρη της μέσα. Ξέρει η κόρη της ότι η μαμά της έδωσε συνέντευξη; Η μαμά το κάνει για τον δικό της το λόγο, για δημοσιότητα φαντάζομαι. Άσε την κόρη, εκεί πέρα δόθηκε μια στιγμή. Αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα. Και έστειλε και στο συμπέθερο μήνυμα. Μα είναι δυνατόν! Τι είναι αυτά ρε φίλε; Αυτό μου θυμίζει παλιά τη μαμά της Μαίρης Σκόρδου που έβγαινε και μίλαγε για την κόρη της. Τώρα απλά δόθηκε και συνέντευξη», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς με έντονο ύφος.

Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό ok!

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν σχέση για δύο χρόνια. Χώρισαν λίγους μήνες πριν μπουν στο Survivor. Ποιος ήταν ο λόγος χωρισμού;

Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω πως ξεκίνησε. Είχαν διαφωνίες. Μια γυναίκα δεν θέλει μόνο υλικά αγαθά. Αυτή ήταν μια ατάκα που μου πέταξε η Μαριαλένα όταν χώρισαν κι αυτό ξέρω. «Μαμά, δεν φτάνουν μόνο τα υλικά αγαθά σε μια σχέση» μου είχε πει. Και μένα αυτό μου τα λέει όλα. Ποτέ δεν μου συζητούσε τι συμβαίνει στη σχέση της. Εγώ την καταλάβαινα όμως σαν μάνα.

Σε αυτή τη σχέση υπήρχαν και τρίτα πρόσωπα;

Όταν χώρισαν, προτού η Μαριαλένα μαζέψει τα πράγματα της από το σπίτι όπου έμεναν με τον Κατσούλη, είδε με την αδελφή της στο Instagram τη Χριστίνα Κεφαλά να κάθεται στη πολυθρόνα του σπιτιού που εμείς της είχαμε κάνει δώρο. Και πήρε τον Κατσούλη τηλέφωνο – από το δικό μου τηλέφωνο γιατί εκείνος την είχε μπλοκάρει – και του είπε: «Από αύριο δεν θα ‘χει πολυθρόνα να κάθεται, έρχομαι να πάρω τα πράγματα μου. Και εκεί τελείωσε η ιστορία.

Φαντάζομαι πως τότε η κόρη σας πέρασε δύσκολα μέχρι να ξαναστηριχτεί στις δυνάμεις της και να προχωρήσει τη ζωή της. Αυτός είναι και ο λόγος που νιώθετε τώρα την ανάγκη να την προστατεύσετε; Για να μη ζήσει ξανά όλα αυτά;

Ακριβώς αυτό, να μην ξαναπεράσει τα ίδια. Δύο χρόνια είχαν σχέση, εκ των οποίων τον έναν χρόνο έμεναν μαζί. Ο Κατσούλης έμενε στην Καλλιθέα και άκουσα στις εκπομπές που υποστηρίζουν ότι το σπίτι ηταν δικό του και η Μαριαλένα πήγε και έμεινε στο σπίτι του. Να πω λοιπόν ότι εγώ με την κόρη μου βρήκαμε το σπίτι. Και ο πατέρας της Μαριαλένας έφτιαξε τα μάρμαρα. Όπως και ότι έδινε και η Μαριαλένα χρήματα για το ενοίκιο. Ήταν μισά μισά τα έξοδα. Είχε φτιάξει μάλιστα ένα δωμάτιο που το χρησιμοποιούσε για personal training και δούλευε 9 και 10 ώρες την ημέρα. Εγώ δεν ανακατευόμουν στα πόδια τους, το μόνο που έκανα ήταν να τους φτιάχνω κανέναν μουσακά και παστίτσιο.

Τότε ποια ήταν η γνώμη σας για τον Σάκη;

Ποτέ δεν τον ένιωσα σαν παιδί μου. Ποτέ! Εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου. Και όταν χώρισαν, μπορεί η Μαριαλένα να στεναχωρήθηκε, εγώ όμως χάρηκα.

Γιατί όμως; Είχατε εξαρχής κάποιες ενδείξεις ότι δεν της φερόταν καλά;

Από την αρχή είχε τουπέ, ήταν κόλακας με όλους. Επίσης, κατάλαβα ότι του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Έξι μήνες την πολιορκούσε και της έλεγε, «εγώ μια μέρα θα σε παντρευτώ». Και έπεσε η κόρη μου.

Λέτε να γίνει τελικά πρόταση γάμου μέσα στο Survivor;

Αν γίνει αυτό, θα πάθω εγκεφαλικό. Και θα γίνει καθαρά για την τηλεθέαση.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor 4: Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τη μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη: «Τι είναι αυτά ρε φίλε;»

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »