Καλός φίλος του Τριαντάφυλλος, ο οποίος διαχειρίζεται και την επίσημη fun page σελίδα του στο Instagram, μίλησε στο Πρωινό, για την χαρακτήρα του, αλλά και για όσα σημειώθηκαν στο χθεσινό 3/5 επεισόδιο του Survivor 4.

Συγκεκριμένα, σχολίασε το φιλί που αντάλλαξε στο στόμα μπροστά στην στην κάμερα με τον συμπαίκτη του Ηλία Μπόγδανο, μετά από νίκη που πήρε η Κόκκινη ομάδα.

«Αυτό έχουμε δει να το κάνουν πολλοί παίκτες πάνω στην νίκη. Έχει γίνει στο ποδόσφαιρο σε μεγάλες ομάδες. Δεν το παρεξηγώ από μεριά του Τριαντάφυλλου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γενιδάκης.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Όσα θα δούμε σήμερα 4/5 στο Survivor 4

Τι νέο επεισόδιο θα ξεκινήσει με τον Παύλο να δικαιολογεί την στάση του να ψηφίσει τον Τζέιμς, λέγοντας πως όπως εκείνος στηρίζει τον Νίκο, έτσι και ο ίδιος με την σειρά του, θέλει να στηρίξει τον φίλο του, Γιώργο Κόρομι. Από την άλλη, ο Ασημακόπουλος, μίλησε για στρατηγική από την πλευρά του Ροδίτη παίκτη, στην οποία βοηθάει και ο Μπάρτζης σε κάθε συμβούλιο.

Επίθεση ωστόσο ο Τζέιμς θα δεχθεί και από τον Ηλία Μπόγδανο λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ασυλία. Ο τραγουδιστής του είπε πως δεν υποστηρίζει την ομάδα του με αποτέλεσμα να τους έχει ρίξει ψυχολογικά. Άρα, με λίγα λόγια για αυτό τον ψήφισαν.

Την μεγάλη ανατροπή όμως κάνει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος θα δούμε να…. υποστηρίζει τον Τζέιμς και τον Νίκο, λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα κακό στο να αλληλοστηρίζονται αφού είναι φίλοι. «Που είναι το κακό που ο Νίκος στηρίζει τον Τζέιμς και ο Τζέιμς τον Νίκο; Ρε τι να με τρελάνετε πάτε;», ακούγεται να λέει στο trailer.

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα έχει πολλά εμπόδια, ενώ το run θα είναι μεγάλο. Επίσης, θα έχει και το υγρό στοιχείο. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη ασυλία; Και ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφiοι προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού;

Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσα στην ημέρα θα σας έχουμε το spoil για το χρώμα της ομάδας που νικάει!

Μετάβαση στην Πηγή
Author:

The post Survivor 4 – Φίλος Τριαντάφυλλου: «Πάνω στην ένταση της νίκης έδωσε το φιλί στον Ηλία» appeared first on ΕΙΔΗΣΕΙΣ 24 – ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.


Διαβάστε επίσης »