Κάτι ήξερε ο Γιώργος Λιάγκας όταν έλεγε τον Σάκη Κατσούλη “εθνικό εραστή”. Όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερα βγαίνουν στην φόρα για την προσωπική ζωή του παίκτη της Κόκκινης – πλέον – ομάδας στο Survivor.

Για την ακρίβεια, στην κάμερα της εκπομπής “Pop Up” μίλησε ο Βασίλης Χαλκιάς. Ο πρώην παίκτης του “Power of Love” μίλησε για το Survivor και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο Σάκης Κατσούλης με την Χριστίνα Κεφαλά, αφού και οι δύο είναι καλοί του φίλοι.

Οι νέες αποκαλύψεις για την σχέση του Σάκη και της Χριστίνας πριν το Survivor

«Μάλλον είναι επιλογή του Σάκη και της Χριστίνας να μην πουν ότι ήταν ζευγάρι. Ήταν μαζί για δύο μήνες σίγουρα. Είχαν χωρίσει πριν από τις γιορτές. Είχα πάει για μια φωτογράφιση στο μαγαζί του Σάκη γιατί είχαμε μια συνεργασία και ξαφνικά μπήκε μέσα η Χριστίνα έφερε καφέ στον Σάκη. Μετά μου είπαν ότι ήταν μαζί. Ξέρω ότι είχαν τσακωθεί, δεν γνωρίζω που μίλησαν. Ίσως στο αεροπλάνο για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο.»

Όσον αφορά τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη ο ίδιος ανέφερε:

«Η Μαριαλένα νομίζω ήξερε για τη σχέση τους… Η Χριστίνα είναι πολύ άνετη. Πιστεύω χάρηκε κιόλας που ήρθαν ξανά κοντά ο Σάκης και η Μαριαλένα. Δείχνει ότι δεν τη πείραξε. Ο Σάκης είχε δει τη Μαριαλένα στα αρχικά castings, του είχαν πει ότι θα μπει, αλλά μετά αναχώρησαν οι πρώτοι βασικοί παίκτες και ο Σάκης δεν ενημερώθηκε. Μου είχε ότι όταν πήγε στα castings, είδε την πρώην του εκεί πέρα. Περίμενε να τη δει γιατί το είχαν συζητήσει πριν όταν ήταν μαζί… Μακάρι να βγουν από το παιχνίδι και να είναι ζευγάρι όντως.»

Τι ψιθύρισε ο Κώστας στο αυτί της Χριστίνας λίγο πριν αποχωρήσει;

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ένας παίκτης που δεν έχει περάσει απαρατήρητος μέσα Survivor! Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως γνώριζε πριν από το ριάλιτι τον Αλέξη Παππά και φαίνεται πως αυτό ισχύει και για την περίπτωση της Χριστίνας Κεφαλά.

Λοιπόν έχουμε και λέμε! Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Χριστίνα Κεφαλά είναι εκείνη που αποχωρεί από το Survivor, τότε η παίκτρια της μπλε ομάδα, αφού ευχαρίστησε τους πάντες, χαιρέτισε έναν προς έναν τους συμπαίκτης της! Όταν έφτασε στον Κώστα, εκείνος της είπε στο αυτί να… διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!

Μετάβαση στην Πηγή
Author:


Διαβάστε επίσης »