Η αλήθεια είναι πως ο Τούρκος παραγωγός την τιμάει πολύ την χώρας μας, είτε χειμώνας είναι είτε καλοκαίρι. Τα τελευταία χρόνια ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει περάσει αρκετές στιγμές σε νησιά όπως Μύκονο κλπ με την οικογένειά του και φέτος… έχει παραπάνω από έναν λόγο να βρίσκεται στα ελληνικά εδάφη!

Τα καλοκαιρινά πλάνα του Ατζούν Ιλιτζαλί

Μετά την μεγάλη επιτυχία που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του Τριαντάφυλλου – δείτε εδώ πόσες προτάσεις τον περιμένουν έξω – με την συμμετοχή του στο Survivor, ο Τούρκος παραγωγός έχει κλείσει ήδη τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί της Ρόδου, από όπου κατάγεται τόσο ο τραγουδιστής όσο και ο Τζέιμς Καφετζής.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή και με τους δυο παίκτες, όχι όμως για επαγγελματικό σκοπό αλλά περισσότερο σε φιλικό επίπεδο. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Θρήνος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο συγγενικό του πρόσωπο και τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

«Έζησες τη ζωή σου με ευγένεια και καλοσύνη και έδωσες το παράδειγμα για εμάς. Ήσουν πάντα ξεχωριστός για τους γονείς μου, για τον αδερφό μου και για μένα, και θα παραμείνεις έτσι. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ Nazmi», έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Acun Ilıcalı (@acunilicali)

Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Διαβάστε επίσης »