Επιστροφή στην δράση είχαμε την Κυριακή με τον αγώνα επάθλου φαγητού και μάλιστα με ποδόσφαιρο στο αγαπημένο  μας survivor. Έχουμε να δούμε τους σημερινούς νικητές και τι ροζ ιστορίες βγήκαν από το παιχνίδι-ριάλιτι! Ξέρει ο Ατζουν.

Μετά από ένα απολαυστικό αγώνα την Κυριακή στο αγαπημένο  μας survivor, που η αλήθεια είναι ότι πλάκα είχε, αλλά από μπαλίτσα λίγοι το είχαν, και οι ανώτεροι με ποδοσφαιρικά κριτήρια Μπλε κέρδισαν καθαρά με 10 – 6. Κέρδισαν το έπαθλο φαγητού. Το ταχίνι κάνει θαύματα και θα βοηθήσει τους Μπλε. Μια χαρά τους ήρθε….

Από νωρίς (Σάββατο πρωινές ώρες) σας είχαμε δώσει τους νικητές και όλα πήγαν ρολόι. Μια άνετη νίκη των Μπλε. Σας το λέγαμε ξεκάθαρα. Τα παιχτρόνια θα κερδίσουν.

Πολλές οι γκρίνιες από τους Κόκκινους για το μεγάλο βάσανο τους…Περί Ανθής ο λόγος. Ξέρεις τι είναι να προσπαθείς να την πετάξεις εκτός νησιού, και να την βλέπεις συνέχεια μπροστά σου; Τα έχωσαν στην παραγωγή και ζήτησαν να βρουν λύση και να είναι δικαιότερο το σύστημα της ψηφοφορίας, έτσι ώστε να αποχωρούν οι πραγματικά κακοί παίχτες. Το ακούς Κύριε Ατζούν.

Το έχει πάρει το μήνυμα εδώ και καιρό και οι αλλαγές έρχονται πολύ σύντομα. Σας είχαμε ενημερώσει άλλωστε πρώτοι από εδώ. Διαβάστε όλες τις αλλαγές εδώ. ΚΛΙΚ. 

Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας

Μπλε ή Κόκκινοι;
Tην προηγούμενη εβδομάδα οι γυναίκες της μπλε ομάδας είχαν ασυλία αλλά αυτό από σήμερα δεν ισχύει!
Πλέον στην Μπλε ομάδα είναι 4 γυναίκες με την προσθήκη της Χριστίνας και αναμένεται να μπει και η Έλενα Χαμπέρη σύντομα. Τέλος λοιπόν ο κανόνας των τριών γυναικών που υπήρχε, και από εδώ και πέρα όποτε χάσουν ασυλία οι Μπλε τα κορίτσια της ομάδας θα μπορούν να ψηφιστούν.

Ιδιαίτερη η εβδομάδα που μπήκε, αφού θα δείξει πως οι νέοι παίχτες θα προσαρμοστούν στις ομάδες τους, αλλά και τις νέες ισορροπίες που θα διαμορφωθούν. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Την Δευτέρα έχουμε αγώνισμα για την πρώτη ασυλία. Από το τρέιλερ βλέπουμε ότι υπάρχει υγρό στοιχείο. Η κλασική νεροτσουλήθρα και μετά η βουτιά. Αγώνισμα που απαιτεί ικανότητα.

Από την μία πλευρά με τις νέες προσθήκες φαίνεται ότι οι Μπλε είναι πιο ενισχυμένοι κάτι που φάνηκε και σήμερα, άσχετα αν είχαμε ποδόσφαιρο που δεν είναι εύκολο να το ξέρουν καλά όλοι. Αλλά η πρώτη ματιά, αυτήν την γεύση μας άφησε.

Και από την άλλη οι Κόκκινοι δεν είναι και στα καλύτερα τους. Έχουν πάρει για τα καλά μπροστά οι κλίκες.  Βέβαια και ο Τζέιμς βλέπει την δυάδα των Κρις-Αλέξη να γίνεται πεντάδα και αρχίζει να ιδρώνει…. Άρα από εσωτερικά προβλήματα και οι δύο ομάδες είναι στα καλυτερότερα τους. Ισοπαλία εδώ.

Η ιστορία όπως πάντα θα είναι τα ματσαρίσματα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Αγωνιστικά οι Μπλε δείχνουν ένα κλικ πιο δυνατοί, και όταν οι Κόκκινοι έχουν σε φόρμα το “υπερόπλο” τους σε φόρμα…ναι για την Ανθή λέμε, που είναι ο “καλύτερος παίχτης του Τζέιμς” Το βλέπει ο Κοψιδάς και τον πιάνει τρέλα. Ξέρεις τι είναι ξεκινάς με δύο πόντους χαμένους από χέρι; 

Ο Κοψίδας θα χρειαστεί να περιμένει με την Ανθή. Δεν το κουνάει. ήταν να μην τρουπώσει. Τώρα άντε να την βγάλεις….

Πάμε και στο ζουμί όμως. Καλά όλα αυτά, αλλά τελικά τι μένει; Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Όπως σας είχαμε πει από το προηγούμενο άρθρο μας, η ΜΠΛΕ ομάδα παίρνει την νίκη

Η  ΜΠΛΕ ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Περιμένουμε και σήμερα στο νησί να συνεχίσει να φοριέται το Μπλε χρώμα.

Ατομική ασυλία και προς αποχώρηση
Ξεκάθαρο φαβορί για προτεινόμενη είναι η ΑΝΘΗ η Σαλαγκούδη. Για μια ακόμα φορά οι Κόκκινοι θα κάνουν προσπάθεια να στην στείλουν πίσω στην Ελλάδα, μπας και επιστρέψουν στις νίκες, Να φάνε και τίποτα τα παιδιά…

Κρατάμε μόνο μια πισινή μήπως η Ανθή κερδίσει την ατομική ασυλία, που εκεί έχει μια ρέντα.

Ποιος αποχωρεί;
Και μια πληροφορία για τα επόμενα. Να μην περιμένετε να το δείτε. Ο παίχτης που θα αποχωρήσεις από το νησί θα είναι γένους θηλυκού.

Γυναίκα θα φύγει. 

Για ποια χτυπάει η καμπάνα;

Είναι μακρής ο δρόμος του SURVIVOR 4.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το xamos.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.Ακολουθήστε στοGoogle News – Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.


Διαβάστε επίσης »