Μες την τρέλα η 2η μάχη ασυλίας της Τρίτης στο Survivor! Χαμός παντού με τους νικητές. Μπλε ή κόκκινοι. Παντού spoiler με διαφορετικά αποτελέσματα και όλοι στο ψάξιμο. Όλοι περιμένουν το οριστικό αποτέλεσμα. 

Βγαίνουμε πρώτοι και δίνουμε το ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Η εικόνα που παρακολουθούμε σήμερα είναι μια ομορφιά Οι κολοτούμπες πάνε σύννεφο, αλλά ρε αδερφέ, γράφεις κάτι και μετά από καμία ώρα, ξαναγράφεις ότι δεν φταίμε εμείς αλλά ο τάδε που έδωσε το spoiler. Και γιατί από την αρχή δεν λες ότι δεν είναι δικό σου. Κατινιές.

Εμείς από την αρχή κάθε μέρα μόλις τελειώσει ο αγώνας, δίνουμε το στίγμα για την επόμενη. Μεταξύ δύο με τρεις  τα ξημερώματα, και είμαστε στο 95% μέσα στην ανεπίσημη πρόβλεψη. Γιατί στις επίσημες δεν έχουμε χάσει ΚΑΝΕΝΑ SPOILER.

Καλό θα είναι λοιπόν οι διάφοροι αντιγραφείς που απλά περιμένουν να αντιγράψουν άλλα site και ένα από αυτά είναι και το δικό μας, αφού καθημερινά βλέπω ατόφιο το άρθρο μας σε άλλες ιστοσελίδες, και οι αθεόφοβοι δεν βάζουν ούτε πηγή. Τίποτα μιλάμε. Και μετά κοκορεύονται ότι έπεσαν μέσα. Ρε τι πίνεται και δεν μας δίνεται.

Το ψάξαμε περισσότερο για να βρούμε αυτό που όλοι περιμένουν. Τους νικητές σήμερα

Απίστευτα σκηνικά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 με την ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων να είναι μεγαλύτερη από ποτέ!

Το spoiler της Τρίτης

Είναι δεδομένο ότι Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Ναι μεν οι Κόκκινοι είναι σε τρομερή φόρμα και έχουν κάνει 4 νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες, αλλά και οι Μπλε δεν ξέχασαν ξαφνικά να αγωνίζονται και να κάνουν μεγάλες νίκες. Οπότε τίποτα δεν είναι δεδομένο, και η ανατροπή είναι κάτι που μπορούν να το πετύχουν. Φυσικά το ερώτημα είναι πότε;

Αποτέλεσμα είναι ότι οι κόκκινοι έχουν πάρει φόρα και…πετάνε. Τους καθάρισαν ξανά και μάλιστα με μεγάλη ανατροπή τους Μπλε. 

Είναι κάτι που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Δεν μπορείς εύκολα να τους πας κόντρα. Δεν κάνουμε εικασίες εδώ.  Αν κερδίσουν οι Κόκκινοι ξανά, περιμένω να δω σκηνές απίστευτες στην καλύβα των Μπλε. Σηκώνει ακόμα περισσότερο γκρίνια αυτή καλύβα;

Οι συνθήκες έχουν δυσκολέψει στο Survivor και πλέον την έντονη πείνα έχουν αρχίσει να νιώθουν και οι Μπλε, που μέχρι πρότινος «έτρωγαν» όλα τα έπαθλα.

Το σημερινό αγώνισμα της 2ης ασυλίας βασίζεται περισσότερο στην δύναμη και λιγότερο στις δεξιότητες.

Όταν οι μονομαχίες πάνε στην δύναμη περισσότερο ευνοεί τους Μπλε. Θα έχουν σκυλιάσει για να επιστρέψουν στις νίκες. 

Μήπως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στις νίκες οι Μπλε;

Στην πολύ αρχική εκτίμηση έδειχνε ότι οι Μπλε έχουν πιθανότητες να το γυρίσουν. Αλλά μετά την πολύ αμφίρροπη κατάσταση που υπήρχε…

Σας είχαμε πει ότι περιμένουμε το οριστικό αποτέλεσμα.

Πήραμε την βοήθεια του τηλεφώνου και μιλήσαμε με τον άνθρωπο μας στο νησί, για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση.

Τελικά δεν μπορούν τα παλικάρια. Δεν. Τους πήρε από κάτω. Φυσικά έχει βάλει και το χεράκι της η παραγωγή, αφού μετά την επιλογή των παιχτών και τις νέες ομάδες, και αφού δεν μπορούσαν οι Κόκκινοι, με τις δύο νέες προσθήκες της παραγωγής άλλαξαν οι ισορροπίες. Είναι κάτι που έχει δίκιο ο Καφετζής. Να τα λέμε όλα όπως είναι.

Ξανά οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ. Το χρώμα που θα συνεχίσει να φοριέται στο νησί είναι το κόκκινο αγαπητοί φίλοι. 

Τώρα οι φίλοι των Μπλε θα χρειαστεί να περιμένουν στο επόμενο αγώνισμα μπας και το γυρίσουν…αλλά μέχρι τότε 

ΚΟΚΚΙΝΟΙ και με διαφορά

Καλίδης, και  Δημήτρης έχουν πιθανότητες για προτεινόμενοι.

Είναι μακρής ο δρόμος του SURVIVOR 4.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο xamos.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport365

Διαβάστε επίσης »