Πολλές είναι οι αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν στο διαδίκτυο μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 με τους Έλληνες και τους Τούρκους να συμμαχούν για το μεγάλο έπαθλο!

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προκάλεσε έκπληξη στους πάντες, κατά τη διάρκεια προβολής του χθεσινού επεισοδίου στο Survivor, όταν τοποθετήθηκε για τα ελληνοτουρκικά ζητήματα. δηλώνοντας τα εξής:

«Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί.

Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω».

Ο σχολιασμός στο Πρωινό για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Το απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό και ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε: «Για να το πει αυτό και να το πει στα αγγλικά, το έχει προβάρει και τον έχουν συμβουλεύσει. Η ιδέα ότι το Αιγαίο είναι ανύπαρκτο, είναι μια ιδέα του Τσαβούσογλου, ο οποίος προσπαθεί να πείσει ότι δεν υπάρχει υφαλοκρηπίδα, δεν υπάρχουν νησιά, ότι το Αιγαίο πρέπει να το δούμε κάτω από δίκαιο που δεν εμπίπτει με το δίκαιο της θάλασσας. Είναι αυτό ακριβώς που προωθεί το τουρκικό κράτος του Ερντογάν. Από την άλλη, αυτό που είπε ότι όποτε ήθελε κάτι η Ελλάδα η Τουρκία ήταν πάντα στο πλευρό της… Η Τουρκία δεν ήταν όποτε την ήθελε η Ελλάδα. Ότι παίρνει την ιστορία, την εξαφανίζει για χάρη ενός παιχνιδιού, μας βάζει σε πολλές σκέψεις».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε από την πλευρά του: «Προσπαθεί να διεγείρει συναισθηματικά και τους Τούρκους και τους Έλληνες που βλέπουν το επεισόδιο. Λέει ότι οι λαοί είναι το ίδιο, ότι δεν υπάρχει θάλασσα, το πάει πολύ γλυκά και ήπια. Η ψυχαγωγία είναι πολύ πιο εύκολος τρόπος να περάσεις ένα μήνυμα πολιτικό, από το να στο πει ο οποιοσδήποτε πολιτικός».

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Βαγγέλης Περρής τόνισε για τον ΣΚΑΪ: «Είμαι σίγουρος ότι ο ΣΚΑΪ δεν θα το αφήσει έτσι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ελληνικός σταθμός που να δέχεται να μεταδοθεί αυτό. Φαντάζομαι ότι σύντομα θα πάρει μια θέση ο σταθμός, δεν μπορεί να το αφήσει έτσι».

Πώς πήγε σε νούμερα το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

ο επεισόδιο της Δευτέρας, λοιπόν, με τούτα και με εκείνα κατάφερε να πιάσει πάλι την κορυφή της prime time ζώνης αφού έκανε στο δυναμικό κοινό 27,5 αφήνοντας για λίγο πίσω του το MasterChef που έπιασε το 26,8%. Οι Μέλισσες σταθερά τρίτες με 23,5%!

Prime time

 • ANT1: Ήλιος 19.5
 • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 11.1
 • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 23.5
 • STAR: MasterChef 5 26.8
 • ΣΚΑΙ: Survivor 27.5
 • Mega: Έξαψη 10.1
 • Mega: Στο παρά πέντε 6.4
 • OPEN: Ράδιο αρβύλα 18.5
 • OPEN: Πεθερικά της συμφοράς 4,2
 • ALPHA: Έλα στη θέση μου 9,0
 • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 8,5
 • ALPHA: Αγγελική 6,6

Όσο για τα τέταρτα, το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έκανε 9,9-12,8-22-22,6-24,9-24,9-31,1-37,6-32,4-39,5-35,7-28,7-33,6-29,8-25,7 ενώ το ριάλιτι μαγειρικής του STAR πορεύτηκε με 25,6-35,2-32,8-34,3-34,8-29,2-21,6-16,5-24,3-17,4-22,7-14,9.

Τέλος, η σειρά του ΑΝΤ1 πήρε lead in 18.3 από το Παρουσιάστε και πορεύτηκε με 24,9-19,4-28,3-20,6-29,2-13,1.

Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Διαβάστε επίσης »