Μπροστά σε μια απρόσμενη εξέλιξη βρέθηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor 4 σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη πριν λίγες μέρες. Ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει πιεστεί ψυχολογικά, ωστόσο έχει αποδείξει πως είναι ένα παιδί που δεν τα βάζει εύκολα κάτω.

Ωστόσο πρόσφατα, όταν βγήκε ο Τζέιμς Καφετζής υποψήφιος προς αποχώρηση και τους έκαναν επίθεση συμπαίκτες και αντίπαλοι πίστεψε πως ήρθε η ώρα που το τηλεοπτικό κοινό θα πετάξει εκτός παιχνιδιού το φιλαράκι του.

Μάλιστα ο ίδιος ήταν απογοητευμένος γιατί είχε παρακαλέσει, πίσω από τις κάμερες, τον Παύλο Γαλακτερό να δώσει εκείνον υποψήφιο και όχι τον Τζέιμς ωστόσο αυτό δεν συνέβη! Σύμφωνα με πληροφορίες κάπου εκεί ο Νίκος Μπάρτζης έφτασε στο απροχώρητο και ζήτησε από ανθρώπους της παραγωγής να φύγει από το Survivor εφόσον το τηλεοπτικό κοινό έβγαλε εκτός ριάλιτι τον Καφετζή.

Πληροφορίες θέλουν τον Ροδίτη παίκτη της μπλε ομάδας να “έπιασε” τον φίλο του και να τον ηρέμησε ενώ… Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Μετάβαση στην Πηγή
Author:

The post Survivor 4: Ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Νίκος Μπάρτζης appeared first on ΕΙΔΗΣΕΙΣ 24 – ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.

Διαβάστε επίσης »