Ο Αλέξης Παππάς αντέδρασε με περιφρόνηση στην προειδοποίηση των συμπαικτών του ότι θα τους ψηφίσουν ξανά ως προτεινόμενους στο τελευταίο επεισόδιο του «Survivor 2021».

Στο τελευταίο επεισόδιο του «Survivor 2021» την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ένα ακόμα κρίσιμο αγώνισμα ασυλίας.

Πριν αρχίσει το αγώνισμα ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει ποια είναι τα αισθήματα του Αλέξη Παππά και του Chris Σταμούλη απέναντι στους συμπαίκτες τους στην Μπλε ομάδα, οι οποίοι δεν κρύβουν την πρόθεσή τους να τους «ξεφορτωθούν» στην επόμενη ψηφοφορία.

Ο γοητευτικός ηθοποίος που είδαμε τους προηγούμενους μήνες στη σειρά του Σκάι «8 Λέξεις» εμφανίστηκε περιφρονητικός απέναντι στους συγκατοίκους του στην Μπλε καλύβα.

«Αδιαφορώ πλήρως για τη στάση των παιδιών που υποστηρίζουν ξανά ότι θα μας ψηφίσουν. Καλά θα κάνουν να μας ψηφίσουν. Προσωπικά πιστεύω ότι ανοίγουν μια δική τους λακούβα και θα πέσουν πάλι μέσα» είπε χαρακτηριστικά.

Όμως, ούτε οι παίκτες των Κόκκινων γλίτωσαν από τα αιχμηρά σχόλια του Αλέξη Παππά.

«Το τι έχει γίνει στην απέναντι ομάδα με αφήνει παγερά αδιάφορο και μου έχει δώσει μέχρι στιγμής μια αίσθηση αηδίας. Βλέπω ομάδες και παραομάδες από εκεί που ήταν αγαπημένοι τώρα να είναι τσακωμένοι».

Ο οποίος κατέληξε σε επιθετικό τόνο: «Δεν με αφορά καν αν θα φύγω αυτή την εβδομάδα ή την 25η που θα λήξει το παιχνίδι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε επίσης »