Στο Survivor παραμένουν ο Τριαντάφυλλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος κι ο Αλέξης Παππάς. Αποχώρηση για τη Χριστίνα Κεφαλά.

Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor χθες με τους Τριαντάφυλλο, Κώστα Παπαδόπουλο, Χριστίνα Κεφαλά και Αλέξη Παππά να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τον ακολούθησε η Χριστίνα Κεφαλά από την μπλε ομάδα. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο Γιώργος Κόρομι, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος για την κόκκινη ομάδα τον Αλέξη Παππά.

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποιoς θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των μπλε και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Χριστίνα Κεφαλά.

Πριν από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας σειρά είχε ένα ακόμη εκρηκτικό συμβούλιο.

Η κόντρα του Αλέξη Παππά και του James συνεχίστηκε με τους δύο παίκτες να διασταυρώνουν τα πυρά τους και να ανεβάζουν εκ νέου τους τόνους με τα σχόλια για μαγειρεμένες ψηφοφορίες να μονοπωλούν τη συζήτηση.

Ο ηθοποιός δεν άφησε έξω από τον χορό και τον Ηλία Μπόγδανο που θεωρεί πως μόνο σκοπιμότητες κρύβονται πίσω από τη φιλία του με τον «εχθρό» του.

Αρνητικό κλίμα επικράτησε και μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Κόρομι.


Διαβάστε επίσης »