Σήμερα στο Survivor 2021 οι αγώνες θα γίνουν ατομικοί και διέρρευσαν τα πρώτα spoiler για τον νικητή της ατομικής ασυλίας. Ο παίκτης που κερδίζει και μοιράζεται το φαγητό με δύο ακόμη άτομα.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 έρχεται σεισμός εξελίξεων, καθώς όχι μόνο γίνονται ατομικοί οι αγώνες, αλλά θα είναι σε ισχύ νέοι κανόνες.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για τους κανόνες που θα ανακοινώσει το βράδυ ο Γιώργος Λιανός, όμως βγήκε στη δημοσιότητα το όνομα του παίκτη που κερδίζει την ατομική ασυλία, σύμφωνα με τα spoiler.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος κερδίζει την ασυλία, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να διαλέξει δύο άτομα για να μοιραστεί το φαγητό. Έτσι, ο ίδιος διαλέγει την Καρολίνα και τον Ηλία, ενώ οι υπόλοιποι θα μείνουν νηστικοί ή θα ψάξουν στο νησί για να βρουν τροφή.

Μάλιστα, οι εξελίξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς πέρα από τον στίβο μάχης τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ήρεμα.

Για την ακρίβεια στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, ξεσπάει νέα κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο αλλά ούτε και στο συμβούλιο όπου βλέπουμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ξεσπάει σε κλάματα λέγοντας «πώς είναι αδικία».

{https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/1110534786094807/}

Διαβάστε επίσης »