Ο Γιώργος Κοψιδάς απαντά στις κατηγορίες για αρχηγική συμπεριφορά στο χθεσινό «Survivor 2021».

Για άλλη μία φορά ο Γιώργος Κοψιδάς μπήκε στο στόχαστρο των συμπαικτών του στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 2021» για την αρχηγική συμπεριφορά που επιδεικνύει.

Την αρχή έκανε η Σοφία Μαργαρίτη η οποία, απαντώντας στο ερώτημα του Τζέιμς «ποιος είναι ο τσομπάνης στο μαντρί;», είπε ότι ο χαρακτηρισμός δεν αφορούσε στον Τριαντάφυλλο.

«Τη γραμμή τη δίνει ο Γιώργος Κοψιδάς και από πίσω ακολουθεί ο Τριαντάφυλλος από τότε που ήταν οι Διάσημοι και αυτό συνεχίστηκε στην Κόκκινη ομάδα» επέμεινε η παίκτρια των Μπλε, παρά το έντονα αποδοκιμαστικό ύφος του Ντάφι.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς που απάντησε στις κατηγορίες της Σοφίας. «Προφανώς με τόση επιρροή που έχω πρέπει να κατέβω στην πολιτική μόλις βγω από ‘δω. Δεν βρίσκω άλλο δρόμο – νομίζω εκεί θα είναι η καριέρα μου – θα αφήσω ό,τι άλλο κάνω… Έχω κουραστεί με αυτή την καραμέλα της αρχηγίας και της γραμμής» είπε.

Και συμπλήρωσε δηκτικά: «Η Σοφία πήρε σήμερα οκτώ ψήφους. Αυτό το νούμερο δεν το έχουμε ξαναδεί σε καμία ψηφοφορία φέτος. Είναι συντριπτικό νούμερο και δεν καταλαβαίνω γιατί οκτώ άνθρωποι που είδαν κάτι πρέπει να έχουν καθοδηγηθεί από κάποιον άλλον. Το ‘χ ξαναπεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχει έναν κοινό τρόπο σκέψης πρέπει να υπάρχει σώνει και ντε κάποιος που τους καθοδηγεί».


Διαβάστε επίσης »