Το Survivor 2021 εξελίσσεται σε «θρίλερ» με πρωταγωνίστρια την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την πόρτα της εξόδου για πέμπτη φορά.

Η Ανθή Σαλαγκούδη τα έχει βρει σκούρα στο Survivor 2021, καθώς όχι μόνο είναι υποψήφια προς αποχώρηση για πέμπτη φορά, αλλά έχει μπει στο «μάτι» των συμπαικτών της.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/2), ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ απέσπασε πικρόχολα σχόλια.

Οι Κόκκινοι ανέφεραν ότι η συμπαίκτρια τους δεν βοηθάει καθόλου στα αγωνίσματα, ούτε στην καλύβα, αλλά την δήλωση – «βόμβα» έκανε ο Τριαντάφυλλος.

Ο ίδιος είπε ξεκάθαρα πως ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη με την ιδιότητα του πρώην πολιτικού, «τη βοηθάει» να μην φύγει από το παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά, είπε «δεν βοηθάει στην καλύβα και ξεκινάμε πάντα με -2 εξαιτίας της. Πάνε και τη γλείφουν τώρα και δεν καταλαβαίνει ότι τη δουλεύουν. Νομίζει ότι είναι κολλητοί της και την αγάπησαν ξαφνικά. Ο πατέρας της είναι πρώην υπουργός, πριν κάποια χρόνια, και τη στηρίζει έξω, και μαγκιά του, εγώ θα πω τη γνώμη μου».

Στη συνέχεια, η Ανθή Σαλαγκούδη προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και δήλωσε πως «η προσωπική επίθεση στην οικογένειά μου με ενοχλεί περισσότερο από το να είμαι εγώ υποψήφια», δήλωσε η Ανθή Σαλαγκούδη, που δεν έχει ποτέ αναφέρει τον πατέρα της και τη σχέση του με την πολιτική, κάτι που έκανε ο Τριαντάφυλλος. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν μιλήσει ανοικτά για την έλλειψη αγωνιστικότητας της Ανθής, με τον Κόρο να συμπληρώνει ότι δεν είναι ότι δεν είναι ικανή, αλλά δεν προσπαθεί και καθόλου να φέρει μια νίκη για να φάει η ομάδα. «Βαρέθηκα να με χρησιμοποιούν σαν στόχο. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αναφοράς στον πατέρα μου, από τη στιγμή που ποτέ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν».


Διαβάστε επίσης »