«Πριν να μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι φεύγω. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν ήξερα τι να περιμένω. Δεν έκλαψα και δεν στενοχωρήθηκα καθόλου. Έχασα 4-5 κιλά. Όταν βγήκα και με είδα στον καθρέφτη ήμουν όλο κόκαλα και άρχισα να τρώω. Έφαγα πάρα πολύ και νομίζω ότι επανήλθα.Με τον Περικλή δεθήκαμε πάρα πολύ. Είναι το φιλαράκι μου στο Survivor. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάνω παρέα μετά το παιχνίδι. Του εύχομαι να είναι νικητής και να πάρει το έπαθλο. Και με την Άννα Μαρία δέθηκα πολύ. Με όλους γενικά είχα καλή σχέση. Με την Κάτια δεν είχαμε σχέση. Η Κάτια απομονωνόταν πολύ, δεν έχει να κάνε με εμένα, με όλη την ομάδα. Η Κάτια με ψήφισε και της έκανα και πλάκα. Γενικά, όμως, ο Γιώργος και η Κάτια απομονώνονταν στην παραλία», είπε η Αγγελική Λάμπρη περιγράφοντας απο “μέσα” τα όσα συνέβαιναν στο νησί και την καλύβα τους.

Είναι προφανές ότι αυτός είναι και ο λόγος που ψηφίζουν οι 4 τον Κοψιδά. Η απομόνωση και η απόσταση απ’ όλους.

Πληροφορίες απο “Love it”

Survivor – Η Λάμπρη αποκάλυψε γιατί ψηφίζουν τον Κοψιδά, δείτε τι λένε στα social media:
For Women Only
39 λεπτά πριν
Δύο καλές συνήθειες κατά του καρκίνου του προστάτη (spread the news!)
Danaitsa
42 λεπτά πριν
Ναι οντως μας παραπλανησε η δαλακα γι αυτο την ψηφισαμε. Ηταν παλτο και προσποιουνταν την καλη παικτρια και μας ξεγελασε 😂😂😂😂😂😂
NIK KARIMPOU
44 λεπτά πριν
Τα μοντέλα ακόμα και τώρα επι κορονοιου κάνουν δουλειές, κλείνουν συμβόλαια. Η Κάτια στα αζήτητα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο survivor.Ακούγεται οτι ο Σκαι την προετοιμάζει για παρουσιάστρια του mystylerock.Και μη χειρότερα!!!!!
Ανήξερη
44 λεπτά πριν
Αυτός ο Τάσος Ξιάρχο είναι εκείνος ο φοιτητής που πριν τελειώσει τη σχολή λέει σε ποιο μεταπτυχιακό θα περάσει με πολλές πολλές λεπτομέρεις σαν να 'χει μπει ήδη. Τον ακούς να τα λέει και του λες μπράβο, ξεχνάς ότι δεν έχει μπει, ζηλεύεις που δεν πήραν κι εσένα.
Σοφία
46 λεπτά πριν
Επειδή μάλλον φεύγει ο μόνος λόγος που είναι ελαφρώς ενδιαφέρον το το γύρισα στο αμερικάνικο ("Heroes vs Villains") & lol, μέσα στα πρώτα 5' μάχονται όλοι σαν αγρίμια (με εξαρθρώσεις&σπασίματα), οι δικοί μας δείχνουν ανέκδοτο μπροστά τους.

Διαβάστε επίσης »