Σήμερα στο Survivor 2021 η αποχώρηση θα γίνει με ακραίο τρόπο, καθώς ο παίκτης που φεύγει προκαλεί χαμό στο συμβούλιο και γκρεμίζει τα σκηνικά από τα νεύρα του.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 επιφυλάσει μια ιδιαίτερη αποχώρηση, καθώς στο συμβούλιο του νησιού θα γίνει χαμός και τα πράγματα θα ξεφύγουν, ενώ θα υπάρξουν κλωτσιές και βρισιές.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Λιανός μετά το σημερινό αγώνισμα θα συγκεντρώσει τους παίκτες για να ανακοινώσει το άτομο που ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Παρόλα αυτά, το συμβούλιο θα αργήσει να ξεκινήσει, καθώς ενώ ήταν προγραμματισμένο για τις 22:00 (ώρα Άγιου Δομίνικου), θα αρχίσει στις 1:15 (ώρα Άγιου Δομίνικου), λόγω της έντασης που επικρατεί ανάμεσα στις ομάδες.

Επίσης, οι παίκτες που παλεύουν σήμερα το βράδυ για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Αλέξης Παππάς και η Χριστίνα Κεφαλά.

Σύμφωνα με τα spoiler και τις διαρροές που έκανε ο Γιώργος Λιανός, το άτομο που φεύγει, είναι γεμάτο νεύρα και όταν ακούει το όνομα του, αρχίζει να κλωτσάει ότι βρει γύρω του, με αποτέλεσμα να γκρεμίσει ένα μέρος του σκηνικού. Παράλληλα, εκτοξεύει βρισιές, ενώ ενδέχεται να χρειαστεί παρέμβαση από μερικούς ήρεμους παίκτες για να πέσουν οι τόνοι.

Σήμερα το βράδυ λοιπόν, αποχωρεί από το Survivor 2021 η Χριστίνα Κεφαλά, σύμφωνα με πληροφορίες και θα δείξει ένα τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, σε σημείο που μπορεί να δικαιώσει όσα άτομα δεν την υποστήριξαν.

{https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/724953088167463/}


Διαβάστε επίσης »