Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αμφισβήτησε την ειλικρίνεια του Τζέιμς Καφετζή και την φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη στο τελευταίο «Survivor 2021».

Από τότε που μπήκε στο «Survivor 2021» ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε στροφή 180 μοιρών στη στάση της απέναντι στον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη -όσο αυτή βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο.

Η νεαρή αθλήτρια του καράτε, η οποία ήταν φίλη με τον Τζέιμς, τον Νίκο και την Άννα Μαρία, στράφηκε εναντίον των πρώην κολλητών της και κυρίως του Τζέιμς τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπάθησε να υπονομεύσει τη σχέση της με τον Σάκη.

Όμως, η αντιπαλότητα ξεπέρασε κάθε όριο στο τελευταίο επεισόδιο, όπου η Μαριαλένα κατηγόρησε τον Τζέιμς για υποκρισία και ζήτησε από το κοινό να μην «μασήσει» και να μην πιστέψει ούτε λέξη από τα όσα λέει ο Ροδίτης διοργανωτής boat parties.

«Το τελευταίο διάστημα ο Τζέιμς δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό αλλά έχει κάνει πολλά λάθη κατά το παρελθόν. Έχει σκεφτεί κι έχει πράξει εναντίον ατόμων εδώ μέσα κι η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ. Με ενοχλεί ο τρόπος του, που είναι ειρωνικός, εριστικός, έχει έπαρση. Στην αρχή του παιχνιδιού το έκανε πολύ φανερά ενώ τώρα έχει πάρει κάποια μηνύματα. Έτσι είναι ο Τζέιμς» είπε η παίκτρια.

Και συμπλήρωσε: «Ένα άλλο που με ενοχλεί είναι ότι ξεκάθαρα χρησιμοποιεί τον Νίκο. Ο Νίκος τον νιώθει φίλο και φαίνεται ένα καλό και γνήσιο παιδί αλλά τον χρησιμοποιεί για να μένει κι άλλες εβδομάδες εδώ… Μην τον λυπάστε, είναι στρατηγική του να είναι μειονότητα με τον Νίκο για να τον στηρίξετε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία… Ελπίζω αυτό να φαίνεται προς τα έξω.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »