Στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη, η μητέρα του τραγουδιστή και παίκτη του «Survivor 2021» μιλάει για τον γιο της και τη συμμετοχή του στο reality του Σκάι.

Στο πατρικό σπίτι του Ντάφι, στο χωριό του στην Ρόδο, αναζήτησε η κάμερα της εκπομπής ευτυχείτε την μητέρα του τραγουδιστή, την κυρία Σεβαστή Χατζηνικολάου, η οποία μίλησε για τον γιο της, το οποίο παρακολουθεί καθημερινά στην τηλεόραση.

Η κυρία Σεβαστή, δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για τα «βάσανα» του παιδιού της Άγιο Δομίνικο και την πίκρα της για τα όσα του «σέρνουν» καθημερινά.

«Πολύ στενοχωριέμαι. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν υπάρχουν γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, αυτοί νιώθουν τον πόνο» είπε η γυναίκα, η οποία παρακάλεσε το τηλεοπτικό συνεργείο να παίρνει τις φωτογραφίες της οικογένειας όσο εκείνη απαντούσε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

Περιγράφοντας την καθημερινότητά της όλο αυτό το διάστημα, η κυρία Σεβαστή αποκάλυψε ότι επικοινωνεί καθημερινά με τη γυναίκα του Τριαντάφυλλου η οποία βλέπει το «Survivor 2021» όταν μπορεί μετά από τη δουλειά της.

«Ο εγγονός μου ο Νικόλας περιμένει πότε θα ‘ρθει ο μπαμπάς. Όταν ο Τριαντάφυλλος κερδίζει ο Νικόλας φωνάζει “μπράβο μωρέ μπαμπά”» εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα.

Και περιέγραψε τον γιο της σαν ένα μεγάλο παιδί. «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Την ώρα που νευριάζει, σε τρία λεπτά λέει “γειά σου ρε μάνα”».

«Έτσι που βλέπω οπωσδήποτε θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ καθημερινώς» εξομολογήθηκε στον φακό εκπομπής η γυναίκα, η οποία παραδέχτηκε ότι η παραμονή του Ντάφυ στο παιχνίδι για τόσο μεγάλο διάστημα εξέπληξε και την ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


.


Διαβάστε επίσης »