Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 θα έχει ένα ιδιαίτερο αγώνα ασυλίας. Ποιος κερδίζει στο στίβο μάχης και τι πλεονέκτημα έχουν οι Μπλε.

Απόψε το Survivor 2021 θα προσφέρει καταιγιστικές εξελίξεις για ακόμη μία φορά.

Καταρχάς, σήμερα οι δύο ομάδες ρίχνονται στο στίβο μάχης για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία, σε μία ιδιαίτερα όμως δύσκολη δοκιμασία. Εξάλλου, η κάθε πλευρά προσπαθεί να κερδίσει την ασυλία, ώστε να βρει χρόνο για να διατηρήσει άθικτες τις δυνάμεις της και να επουλώσει τις πληγές από τις εσωτερικές διαμάχες, την ώρα που οι αντίπαλοι θα βρεθούν ενώπιον του διλήμματος ποιον από τους συμπαίκτες τους να υποδείξουν για αποχώρηση.

Παρόλα αυτά, σήμερα ένα στοιχείο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ανάδειξη του νικητή.

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας θα διεξαχθεί για άλλη μια φορά στο νερό, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στους Μπλε, ενώ οι Κόκκινοι είναι αποδεδειγμένο ότι τα βρίσκουν σκούρα στο υγρό στοιχείο.

Το τέλος του αγώνα βρίσκει τους νικητές ικανοποιημένους με τους πρωταγωνιστές της νίκης να συγχαίρουν τους εαυτούς τους ενώ στο στρατόπεδο των Κόκκινων το σκηνικό της έντασης επαναλαμβάνεται με την Ανθή και τον Τριαντάφυλλο στο επίκεντρο των κακόβουλων επιθέσεων των συμπαικτών τους.

Δείτε το σημερινό trailer:

{https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/1042188802956754/}


Διαβάστε επίσης »