Εντάξει παιδιά. Είναι πλεόν γελοίο. Ούτε καν αστείο ή κωμωδία. Γιατί η Κωμωδία έχει ιστορία. Ο Ξαρχός… που φτιάχτηκε εξαιτίας του Κοκλώνη – που θα πρέπει να του ανάβει λαμπάδες κάθε μέρα και όχι να τον κράζει πίσω απο την πλάτη του – που τον πήρε απο τα μπουζούκια του Μπερτάκη, χορευτή και το έκανε ζευγάρι με την Κόνι “έχει μεγάλη απήχηση”. Και δεν το γράφει αυτό κάποιος τρίτος, που ενδεχομένως να ξέρει απο εικόνα, επικινωνία ακόμη και απο τηλεθέαση αλλά το λέει ο ίδιος. Ο ψωνισμένος.

Και δίνετε κάποιοι εκεί στην τηλεόραση στασίδι σε αυτόν τον τύπο; Να λέει πόσο καλός είναι; Και γιατί δεν λέει κανείς και πόσο αγράμματος είναι και πώς σκοτώνει τα “τύπου Ελληνικά” που δήθεν γνωρίζει… σε καθημερινή βάση;

Είναι ο Τάσος Ξιαρχός τηλεοπτικό πρότυπο μη χέσω; Ρε παιδιά. Μαζέψτε τον….

Τι έγινε τώρα; Ο Τασούλης ενώ πήγε σε ραντεβού στο Μαρούσι, στα γραφεία της Ατζούν μίντια… για να μιλήσει για πιθανή συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης…έφυγε απογοητευμένος. Και ώς χαριτωμένος κουτσομπόλης που είναι δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα. Γιατί τα ξέρει για να τα τηρήσει; Ξέρει για παράδειγμα τι είναι το άγραφο M.O.U. σε μια επαγγελματική συνάντηση; Αλλά τι γράφω κι εγώ τώρα.

Τι συνέβη;

Ο τύπος βγήκε και μίλησε στην εκπομπή της Καινούργιου και είπε πώς δεν πήγε στο “Survivor” γιατί λέει δεν πήρε τα λεφτά που ζήτησε. Ενώ έλυσε το θέμα του Στρατού. Τι έγινε Τασούλη; Γιατί δεν πάς φαντάρος; Λίγος Έβρος θα σου κάνει καλό. Πίστεψέ με. Εκεί να δείς τι ανταπόκριση θα έχεις.

Και τι είπε ο χορευτής:

«Τα πράματα αλλάζουν συνέχεια, μία θετικά, μία αρνητικά. Πέρα από ένα θέμα που είχα και το έλυσα, λύθηκε το θέμα του στρατού, το άλλο θέμα που έγινε με πείραξε και δεν ξέρω αν πρέπει να πάω. Τα προβλήματα είναι πολλά. Υπάρχει το οικονομικό θέμα, αλλά και το θέμα επικοινωνίας. Όταν εγώ που έχω τόση απήχηση, μου δίνεις λιγότερα χρήματα από κάποιον που είναι μέσα και δεν έχει μεγάλη απήχηση, με κάνει να κάνω και εγώ ένα βήμα πίσω. Θα μπορούσα να το αλλάξω, αλλά θέλω να είναι τα πράγματα δίκαια από μόνα τους».

Τάσο… μ΄ακούς. Ξύπνα. Ξημέρωσε…

Survivor – Ο ψωνισμένος ξαναχτύπησε: Όταν εγώ που έχω τόσο μεγάλη απήχηση…, δείτε τι λένε στα social media:
Έβελυν
1 ώρες πριν
Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ον, το οποίο παραμένει φιλικό με τα θύματά του, μέχρι να τα φάει. Samuel Butler 🤣
PRESSING.GR
1 ώρες πριν
Survivor: Φεύγει ο Γιώργος Λιανός – Ποιος θα είναι ο νέος παρουσιαστής; (βίντεο)
Yannis Hodges-Mameletzis 🦠🧬
1 ώρες πριν
Off to bed soon. Meantime, listening to Greek news on @skaigr

The most annoying person on TV is this guy. Bloody hell.

The most amazing woman on TV, however, is Matina Pagoni @ckakalou @dedes_ioannis @dgatopoulos. Coming up. Την αγαπώ
PeriaMichail
1 ώρες πριν
PRESSING.GR
1 ώρες πριν
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων Τετάρτη 19 Ιανουαρίου (φωτο)

Διαβάστε επίσης »