Ο Πάνος Καλίδης μπορεί να αποχώρησε από το Survivor 2021, αλλά δεν έχει ξεχάσει τους πρώην συμπαίκτες του και «καίει» την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Πάνος Καλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για το Survivor 2021, αλλά και για την σχέση που έχει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον πρώην της Σάκη Κατσούλη.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, επισήμανε μεταξύ άλλων, πως «πρέπει η Μαριαλένα να δείξει αυτό που θέλει να δείξει για να πάρουμε εμείς το μήνυμα».

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά ότι «εγώ ως τηλεθεατής σχηματίζω γνώμη και άποψη με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που σχηματίζει όλος ο κόσμος. Όταν ήμουν πριν τρεις εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι, πριν γίνει η Ένωση, κοιμόμουν εγώ, ο Σάκης, η Ελευθερία και μετά η Μαριαλένα. Εγώ αυτό θυμάμαι, έτσι έφυγα».

«Για μένα μία σχέση ή δύο σχέσεις είναι κάτι σοβαρό, είναι πολύ προσωπικό θέμα κάποιων ανθρώπων και νομίζω ότι δεν πρέπει να σχηματίζουμε απόψεις και να τις λέμε τόσο απλά δημόσια. Πρέπει η Μαριαλένα να δείξει αυτό που θέλει να δείξει για να πάρουμε εμείς το μήνυμα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Διαβάστε επίσης »