Σήμερα το Survivor 2021 έχει έναν δύσκολο αγώνα για το έπαθλο φαγητού, ενώ ακολουθεί και διαδικασία αποχώρησης, όπου τα «αίματα» ανάβουν.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 θα έχει ιδιαίτερη ένταση και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Πιο αναλυτικά, Μπλε και Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης και διεκδικούν έπαθλο φαγητού και όχι επικοινωνίας, καθώς η παραγωγή δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί, εξαιτίας των αλλαγών που έγιναν στις δύο ομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2021: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Έπειτα, η ένταση ανεβαίνει στα ύψη, καθώς στο στίβο μάχης, οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με δύο περίεργες καταστάσεις. Πρώτον, ο στίβος είναι ιδιαίτερα διαμορφωμένος και έχει πολλές αλλαγές, αλλά και κυρίως τελικό στόχο.

Επίσης, καθοριστικό παράγοντα έχει σήμερα ο καιρός, καθώς Κόκκινοι και Μπλε πρέπει να κατευθύνουν ένα μπαλάκι σωστά μέσα στο στόχο. Ο άνεμος και βροχή όμως, δεν είναι σύμμαχος και δυσχεραίνει την δοκιμασία.

Στη συνέχεια, ακολουθεί το συμβούλιο του νησιού, όπου θα αποχωρήσει ένα άτομο.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που είναι στο τάκο είναι οι εξής: Τριαντάφυλλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς και Χριστίνα Κεφαλά.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός μίλησε σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή του φίλου του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera και απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή και του καλεσμένου του, Δημήτρη Ουγγαρέζου, για το αποψινό συμβούλιο του νησιού, το οποίο είχε μόλις ολοκληρωθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα λοιπόν με τον παρουσιαστή του«Survivor 2021» αυτός ή αυτή που θα δούμε σήμερα να φεύγει, δεν πήρε την είδηση της αποχώρησής του καθόλου ήρεμα.

{https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/724953088167463/}


Διαβάστε επίσης »