Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στον Sfera FM για το φλερτ ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους στον Άγιο Δομίνικο και μοίρασε τηλεοπτικές εκπομπές στους παίκτες του «Survivor 2021».

Η πρωινή «ενημέρωση» από τον Γιώργο Λιανό για τα γεγονότα στον Άγιο Δομίνικο μέσω Sfera FM τείνει να καθιερωθεί.

Μιλώντας σήμερα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής του «Survivor 2021» προσπάθησε να απαντήσει στο ερώτημα ποιοι παίκτες «το έχουν» για τηλεπαρουσιαστές.

«Ο Αλέξης Παππάς το έχει καλό μπλα μπλα και η Ελένη Χαμπέρη για πρωινάδικο» ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει το «καταπληκτικό» τάιμινγκ στου Τριαντάφυλλου, ο οποίος, αφού κατάφερε να μείνει επί έξι μήνες ζωντανός στο παιχνίδι, επέστρεψε ακριβώς μία εβδομάδα πριν από το άνοιγμα της διασκέδασης.

«Τα κουτσομπολίκια θέλω» τον διέκοψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Στα κουτσομπολίκια λοιπόν» είπε ο Γιώργος Λιανός και έπιασε το νήμα της αφήγησης από ένα περιστατικό που θα δούμε την Κυριακή.

«Σε έναν αγώνα μικτό που κάναμε με τους Τούρκους για ένα τρομερό έπαθλο, ένα ταξίδι, που θα παίξει την Κυριακή, βγήκε μια Τουρκάλα παίκτρια και είπε ότι οι δικοί μας οι παίκτες, οι Έλληνες, είναι πολύ πιο όμορφοι από τους Τούρκους. Κι έγινε ο κακός χαμός. Την περιμένουν οι άλλοι στη γωνία τώρα. Οι Τούρκοι ξενέρωσαν πολύ με αυτό.

»Αυτή (η Αϊσέ) γουστάρει τον Κόρο» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος, ωστόσο, δεν βλέπει πολύ πιθανό ένα ειδύλλιο.

«Ο Κόρο έχει σχέση έξω. Γενικότερα, όλοι ψιλοδεσμευμένοι είναι. Αλλά κοιτάνε.

»Η Αϊσέ είπε στον Κόρο τι Έλληνας θεός είσαι εσύ. Τα μάτια σου, τα μαλλιά σου, το σώμα σου… Η Αϊσέ βέβαια κάνει άρση βαρών. Τον δένει φιόγκο» είπε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει ημερομηνία για το τελικό και αρκέστηκε να πει πως έρχεται σύντομα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »