Τι μήνυμα έστειλε η Μαριαλένα στη παραγωγή του Survivor 2021, καθώς είναι έτοιμη να βάλει μπουρλότο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η παραγωγή του Survivor 2021 ήρθε αντιμέτωπη με ένα μήνυμα-«φωτιά» από την Μαριαλένα.

Συγκεκριμένα, η ίδια έχει μεγάλο πρόβλημα, ιδιαίτερα από το γεγονός, πως στο ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται ο πρώην της, Σάκης Κατσούλης και η πρώην του, Χριστίνα Κεφαλά.

Μάλιστα, η παίκτρια των Μπλε, όχι μόνο δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια από τον τηλεοπτικό φακό, αλλά απείλησε τους παραγωγούς με αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, η Μαριαλένα σε συνάντηση που είχε με ανθρώπους της παραγωγής έθεσε θέμα αποχώρησής της ενώ έκανε σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θέλει καμία επαφή με τον πρώην πλην των απολύτως απαραίτητων.

Υπενθυμίζεται, ότι η Μαριαλένα, έμεινε άφωνη με την άφιξη των δύο, οι οποίοι θα «στελεχώσουν»» το επόμενο διάστημα την ομάδα των Μπλε.

Ενδεικτική των αισθημάτων της ήταν και η αντίδρασή της όταν την πλησίασε ο Σάκης Κατσούλης για να την χαιρετήσει.

Η παίκτρια αποχώρησε από την καλύβα βιαστικά, σε κατάσταση σοκ, ενώ οι συμπαίκτες της, που είχαν καταλάβει τη συνέβη, έσπευσαν να σταθούν στο πλάι της, λέγοντας πως καταλαβαίνουν τα αισθήματά της.

Όπως άφησε να εννοηθεί η Μαριαλένα το σοκ ήταν διπλό διότι ο χωρισμός με τον Σάκη δεν ήταν ούτε εύκολος, ούτε ήρεμος.

«Τι να πω, μπήκε ο πρώην μου από εκεί που δεν το περίμενα. Ένας άνθρωπος που έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν. Δυο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να τον δω. Τι μου επιφύλασσε η μοίρα; Ήρθανε οι νέοι παίκτες από παραλία και βλέπω τον Σάκη. Ξερνάω. Δεν μπορώ. Χωρίσαμε πριν από δύο μήνες και αυτή είναι η κοπέλα του. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκείμενη φάση. Είμαι δυνατή και δεν θέλω να μου ρίξει την ψυχολογία.»


Διαβάστε επίσης »