Απόψε το Survivor 2021 κρύβει πολλές εκπλήξεις, καθώς οι αντιδράσεις στις δύο ομάδες είναι απρόβλεπτες και ειδικά για την πλευρά των νικητών. Προσοχή, spoiler!

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 πρόκειται να αφήσει τους τηλεθεατές άναυδους, καθώς θα υπάρξουν ορισμένες αντιδράσεις τις οποίες κανείς δεν αναμένει.

Καταρχάς, οι δύο ομάδες θα ριχτούν στο στίβο μάχης με στόχο να κατακτήσουν την νίκη για την ασυλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μπλε θα στεφθούν νικητές για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Το λογικό μπορεί να είναι, πως θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις συγκρούσεις, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει «όνειρο θερινής νυκτός»…

Αντιθέτως, θα γίνουν ακόμη μια φορά μαλλιά κουβάρια, ενώ την «δόξα» πρόκειται να κλέψουν για λίγο οι Κόκκινοι, κατά την διάρκεια του Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, η σύγκρουση που θα κλέψει την παράσταση θα είναι αυτή ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Σοφία, τα δύο φαβορί για αποχώρηση από την ομάδα.

Στον καυγά που θα ακολουθήσει θα βάλει το χέρι της και η Καρολίνα, η οποία έχει κερδίσει την ασυλία, ενώ η Ανθή, μαζί με την ομάδα των τεσσάρων που την υποστηρίζουν, θα στρέψουν τα βέλη τους εναντίον του Ντάφι.

{https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/1252192225182119/}


Διαβάστε επίσης »