Η εμφάνιση του πρώην αγαπημένου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο χθεσινό «Survivor 2021» προκαλεί σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό της Μπλε ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα που τις δημοσιοποίησε στο σημερινό «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο «Survivor 2021» δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες.

Ο νέος παίκτης που μπήκε στην ομάδα των Μπλε μαζί με το νέο του φλερτ, την Χριστίνα Κεφαλά, έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία κυριολεκτικά «τινάχτηκε» μόλις τον είδε στην καλύβα της ομάδας.

Κι αυτό διότι, η σχέση ανάμεσα στον Σάκη και στη Μαριαλένα, την οποία εντόπισαν όλοι από τον λογαριασμό του στο Instagram ήταν τελικά πιο «σοβαρή» απ’ όσο είχαν φανταστεί οι σχολιαστές του reality επιβίωσης του Σκάι.

Οι δύο παίκτες συγκατοικούσαν επί δύο χρόνια περίπου μέχρι τον χωρισμό, ο οποίος συνέβη στο διάστημα του πρώτου lockdown και άφησε πικρή γεύση τουλάχιστον στον ένα απ’ αυτούς, την Μαριαλένα.

Η πρώτη συνέπεια της εισόδου του Σάκη Κατσούλη ήταν ότι η Μαριαλένα σε συνάντηση που είχε με ανθρώπους της παραγωγής έθεσε θέμα αποχώρησής της ενώ έκανε σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θέλει καμία επαφή με τον πρώην πλην των απολύτως απαραίτητων.

Το «Survivor 2021» εξελίσσεται σε «Power of Love» της ίδια παραγωγού εταιρείας σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής για τις τελευταίες εξελίξεις:

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε επίσης »