Το Survivor 2021 είναι δικαίως το παιχνίδι των ανατροπών, καθώς σήμερα σύμφωνα με τα spoiler, θα δούμε απίστευτες καταστάσεις στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 βάζει «μπουρλότο» στη παραλία, με τα spoiler να αναφέρουν ότι θα δούμε απίστευτες ανατροπές, που θα δημιουργήσουν ντόμινο εξελίξεων.

Οι παίκτες διεκδικούν την ασυλία, ενώ οι Amigos θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια στο στίβο μάχης, ώστε να μην βγει ακόμη ένας από αυτούς στο τάκο.

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες από το ριάλιτι επιβίωσης αναφέρουν ότι σήμερα θα δούμε μια σύγκρουση γιγάντων στη παραλία, ανάμεσα σε Κατσούλη, Μαριαλένα και Μπόγδανο. Οι τρεις παίκτες θα έχουν την καλύτερη επίδοση, ενώ μόνο δύο θα φτάσουν κοντά στη πηγή, αλλά ένας θα καταφέρει να πιει.

Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης θα αναμετρηθούν σε ένα σκληρό αγώνισμα, με τον νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Τα spoiler αναφέρουν ότι ο Κατσούλης κάνει το απίστευτο σερί των τριών νικών στην ασυλία και με το χαμόγελο στα χείλη, πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού για να στείλει ένα άτομο στο τάκο.

Σήμερα, φαίνεται πως έφτασε η σειρά του Γιώργο Κόρομι για να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και να βρεθεί δίπλα σε Έλενα Χαμπέρι και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Διαβάστε επίσης »