Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να άφησε πίσω τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για το Survivor 2021, όμως φαίνεται πως ήδη έκλεισε μια σημαντική συνεργασία.

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor 2021 και ήδη ξεκίνησε συμφωνίες για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Μάλιστα, φέρεται πως έκλεισε συμφωνία με μεγάλα ονόματα για τον επερχόμενο χειμώνα.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που μίλησε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», ο Ντάφυ θα πλαισιώσει το σχήμα Βίσση – Βανδή τον χειμώνα.

«Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση θα βρίσκονται στο Fever και… δεν φτάνουν δύο και έρχεται και τρίτο όνομα, πολύ hot, που θα σπάσει την μπάνκα. Είναι ο ένας και μοναδικός, άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Δομίνικο, Τριαντάφυλλος», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επισήμανε πως ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου έχει προτείνει στον Τριαντάφυλλο κλειστό πενταετές συμβόλαιο, που περιλαμβάνει όλα τα live του τραγουδιστή τα οποία θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι και θα καταλήξουν στο μεγάλο σχήμα.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο Τριαντάφυλλος υπογράφει συμβόλαιο με την Panik, επιστρέφοντας δισκογραφικά.

Διαβάστε επίσης »