Σφόδρα ενοχλημένη εμφανίζεται η Κουμουνδούρου από την αναφορά του Πρωθυπουργού στο 2015 κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, ανέφερε μεταξύ άλλων: τον όρο “προοδευτικές δυνάμεις” και “λαϊκισμό” να μην τον ξαναπιάσει στο στόμα του, αυτός που προεκλογικά ντύθηκε Μακεδονομάχος και οργάνωνε συλλαλητήρια μίσους και διχασμού ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών αγκαλιά με τη Χρυσή Αυγή, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει μια εμπρηστική και διχαστική ομιλία στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ. Δε μας ξαφνιάζει, τόσος είναι.

Θα του προτείναμε όμως τον όρο “προοδευτικές δυνάμεις” και “λαϊκισμό” να μην τον ξαναπιάσει στο στόμα του, αυτός που προεκλογικά ντύθηκε Μακεδονομάχος και οργάνωνε συλλαλητήρια μίσους και διχασμού ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών αγκαλιά με τη Χρυσή Αυγή, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός.

Πριν μιλήσει για λαϊκισμό ας κοιτάξει στον καθρέφτη του και ας εξηγήσει σε όλους αυτούς τους πολίτες που εξαπάτησε προεκλογικά, γιατί σήμερα τηρεί και τιμά τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά δεν τολμά να ψελλίσει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας και να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή τα μνημόνια συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης

Κ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη είναι πολλά περισσότερα από ένα ταμείο

Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας – Με τηλεδιάσκεψη διεξήχθη ο 4ος κύκλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »