Μία μεγάλη απόφαση πήρε τελευταία στιγμή η Marvel. Δεν θα χρησιμοποιήσει τελικά, εργαλεία τεχνολογίας για να εμφανίσει μια ψηφιακή φιγούρα του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στο Black Panther 2.

Η Βικτόρια Αλόνσο – αντιπρόεδρος παραγωγής της ταινίας, έτρεξε να επιβεβαιώσει την είδηση, δυστυχώς. Δικαιολόγσε το γεγονός αυτό, με το ότι το συγκεκριμένο κομμάτι θα δοθεί για franchise!

Μιλώντας σε περιοδικό, είπε «Υπάρχει μόνο ένας Τσάντγουικ και δεν είναι πλέον μαζί μας. Δυστυχώς, ο βασιλιάς μας πέθανε στην πραγματική ζωή, όχι μόνο στη μυθοπλασία και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δούμε πώς θα συνεχίσουμε την ιστορία και πώς θα τιμήσουμε αυτό το κεφάλαιο αυτού που μας συνέβη απροσδόκητα, τόσο οδυνηρά και τρομερά για να είμαι ειλικρινής. Ο Τσάντγουικ δεν ήταν μόνο ένας θαυμάσιος άνθρωπος, κάθε μέρα των πέντε χρόνων που περάσαμε μαζί, αλλά επίσης, πιστεύω, ότι αυτό που έκανε ως χαρακτήρας μας ανύψωσε ως εταιρεία και άφησε τη δική του στιγμή στην ιστορία».

Επίσης, η Βικτόρια, δεν παρέλειψε να τονίσει πως ξέρει ότι μερικές φορές στις παραγωγές περνούν δύο ή τρεις μήνες και ο κόσμος θεωρεί πως έχει περάσει μεγάλο διάστημα, καθώς η αναμονή είναι όντως μεγάλη. Για τους επαγγελματίες όμως δεν είναι μεγάλη αυτή η αναμονή, αλλά δεδομένη.

Διαβάστε επίσης »