Επίθεση σε όσους λένε ότι γνώριζαν αλλά δεν μίλαγαν για την υπόθεση Λιγνάδη εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως είπε, «το να έρχονται μετά Χριστόν προφήτες και να λένε για πράγματα που δεν έχουν καταγγελθεί και να λένε τα ακούσαμε αλλά δεν κάναμε τίποτα, αλλά εσείς που δεν κάνατε οφείλατε να ξέρετε, είναι σουρεαλιστικό».

Εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, λέγοντας ότι «πως υπάρχει πολιτική ευθύνη αν δεν υπήρχαν αυτές οι καταγγελίες;». Πρόσθεσε επιπλέον πώς, κάποιος που συνεργάζεται με κάποιον πώς μπορεί να έχει την ευθύνη για άσχετε πράξεις. Είναι αντικειμενική ευθύνη να επιλέξεις κάποιον που έχει τα προσόντα, γιατί κανείς δεν αμφισβήτησε τον κ. Λιγνάδη για τη συγκεκριμένη θέση». Ενώ σημείωσε, πως πρέπει να γίνει σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας του ίδιου.

Με τη νομική του ιδιότητα, εκτίμησε ότι από τα στοιχεία του φακέλου προκύπτει μια σοβαρότητα. Αλλά αυτό θα το κρίνει και διακρίνει ο εισαγγελέας. Επιπλέον, μιλώντας για την πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρέπει να μας βρίσκει ενωμένους.

Λιγνάδης: Οι δυο μηνύσεις και οι τέσσερις καταθέσεις που τον “καίνε”

Αποκλειστικό-Λιγνάδης: Η κατάθεση της μάρτυρα-κλειδί: “Τον επισκέπτονταν ανήλικα. Ένας από αυτούς είχε κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας”!

Διαβάστε επίσης »