Σίγουρα είναι το ριάλιτι που έχει ξεσηκώσει κυρίως τον ανδρικό πληθυσμό, αφού προσφέρει πολλες αισθησιακές στιγμές και αρκετά σέξι πλάνα, που σε παραπέμπουν σε μια αισθησιακή ταινία. Αυτό πουλάει και αυτό προσπαθούν να κάνουν καλά!

Το ριάλιτι ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική το 2002 από το δίκτυο ABC. Έκτοτε, αρκετές χώρες εξασφάλισαν τα δικαιώματα του σόου, και μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Μάλιστα το σπίτι του ριάλιτι ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, αφού τον Σεπτέμβριο αναμένεται να έχουμε πρεμιέρα.

Από την μία έχουμε αρνητικές κριτικές ότι η παραγωγή υποβιβάζει την θέση της γυναίκας στην κοινωνία, έτσι όπως την χρησιμοποιούν στο Bachelor αλλά γίνεται χαμός από χιλιάδες υποψήφιες για να πάρουν μέρος. Μάλιστα με πληροφορίες ο αριθμός των αιτήσεων έχει ξεπεράσει τις 3.000.

Αντίθετα το κανάλι έχει μεγάλη δυσκολία για να βρει τον επόμενο bachleo. Αφού οι μέχρι τώρα στόχοι του δείχνουν διστακτικοί να πουν το ναι, γιατί φοβούνται τον αντίκτυπο που θα έχει μετά στην ζωή τους.

Πάντως δεν νομίζουμε ότι τελικά δεν θα βρει τον κατάλληλο. όλο και κάποιος καλός θα βρεθεί. Είναι και οι εποχές δύσκολες….

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport365

Διαβάστε επίσης »