Οι μέρες πλησιάζουν και το κοινό ανυπομονεί. Το νέο The Bachelor έρχεται ανανεωμένο, με τις νέες ώρες και μέρες προβολής να ανακοινώνονται σύντομα. Ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έχει πραγματοποιηθεί, με τον εργένη να έχει γνωρίσει αρκετά τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι.

Όπως αναφέρθηκε σε σχετικό άρθρο του Youfly.com για τον προγραμματισμό του ALPHA, το ερωτικό ριάλιτι αναμένεται να προβάλλεται τρεις με τέσσερις (max τέσσερις) φορές την εβδομάδα, όπως δηλαδή έγινε και την προηγούμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα βλέπουμε τις δοκιμασίες και τα ραντεβού στη βίλα των κοριτσιών, ενώ την Παρασκευή θα έχουμε αποχώρηση, μέσα από την τελετή των ρόδων.

Ο λόγος που ακόμη δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις, σχετικά με τον εργένη, αλλά και με το πρόγραμμα του ριάλιτι, είναι ο ανταγωνισμός. Όπως όλα τα κανάλια, έτσι και ο ALPHA θέλει -ενδεχομένως- να εξετάσει τον ανταγωνισμό της βραδινής ζώνης, πριν προχωρήσει στο επόμενο βήμα του.

Το ανανεωμένο ριάλιτι αγάπης
Οι αλλαγές στις μέρες και ώρες προβολής δε θα είναι η μοναδική αλλαγή που θα δούμε στο νέο The Bachelor. Άνθρωποι της παραγωγής περιγράφουν πως το ριάλιτι φέτος θα είναι πολύ διαφορετικό.

Οι δοκιμασίες, τα ομαδικά και ατομικά ραντεβού με τα κορίτσια, αλλά και η βίλα του The Bachelor 2 θα είναι γεμάτη τροποποιήσεις. Ο Γιώργος Σατσίδης θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι, ο οποίος θα παίρνει συνεντεύξεις από τον εργένη και τα κορίτσια.

Στην αγαπημένη βίλα που παρακολουθήσαμε πέρσι, ο Bachelor θα έχει τον δικό του χώρο. Έτσι, θα περνάει περισσότερο χρόνο με τα κορίτσια. Θα έχει τη δική του πισίνα, αλλά και μπαρ, στο οποίο θα καλεί τις κοπέλες για ρομαντικά ραντεβού και κοκτέιλ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: The Bachelor: Τί συμβαίνει με τις ώρες και μέρες προβολής;

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »