Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Γιώργος Ινιωτάκης – Ένας σπουδαίος αγωνιστής της ζωής, ένας ιδεαλιστής που πάλεψε από μικρό παιδί

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ένας ξεχωριστός κρητικός, ένας γνήσιος ιδεαλιστής άνθρωπος του μόχθου που από μικρό παιδί πάλεψε με τις αντιξοότητες της ζωής. Ο Γιώργος Ινιωτάκης πέθανε χθες στα 82 του και σήμερα στη 1 το μεσημέρι θα κηδευτεί από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στα Αμιρά .

Ο Γιώργος Ινιωτάκης ανήκε στον δημοκρατικό χώρο, υπήρξε απο τους πρωταγωνιστές της συγκρότησης της πρώτης Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1974 , ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση και ήταν πολλά χρόνια συμβουλος της Κοινότητας Αμιρών .

Βίωσε με τον χειρότερο , τον πιο οδυνηρό τρόπο τα χρόνια της κατοχής αφού οι Γερμανοί σκότωσαν το πάτερα του και σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειας Ινιωτάκη. Από μικρός πήρε τα πράγματα στα χέρια του. Στήριξε την οικογένεια του μένοντας στα Αμιρά όπου ασχολήθηκε με θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Πάλεψε μέχρι τέλους δυνατά με τις χρόνιες ασθένειες που είχε, αλλά τελικά υπέκυψε στο μοιραίο.

cretalive.gr

13 Ιανουαρίου 2021, 9:00 ΠΜ

Διαβάστε επίσης »