Σο τελευταίο φεστιβάλ κινηματογράφου lumiere βρέθηκε ο Oliver Stone, καθώς ήταν καλεσμένος με αφορμή το γεγονός πως θα προβαλλόταν η ταινία του!
Όταν ανέβηκε στη σκηνή, συμμετείχε σε ένα season από ερωτήσεις και απαντήσεις. Μίλησε Αγγλικά και Γαλλικά, που είναι και η μητρική γλώσσα της μητέρας του και ο ίδιος γνωρίζει άπταιστα!
Η ταινία προβλήθηκε στην Λυών, σε ένα μεγάλο αμφιθέατρο με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωναίου, όπως ενημέρωσε γαλλική τηλεόραση.
Όταν ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί ο Oliver Stone από τον Τιερί Φρεμό, τότε εκείνος ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει το κοινό πως τον θεωρεί ίσως το σπουδαιότερο σύγχρονο σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο!
Ο Oliver Stone, μεταξύ άλλων ερωτήσεων που του έγιναν, είπε στο κοινό πως πάντα ήθελε να πάει πίσω στο χρόνο και να κοιτάξει τη ζωή του, για να καταλάβει τι έχει συμβεί και να το γράψει σε βιβλίο! Ενημέρωσε επίσης το κοινό για τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στις ταινίες και ρωτήθηκε για διάφορα θέματα τα οποία αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

«Το πρόβλημα με τις ταινίες είναι ότι εξελίσσονται γρήγορα. Ήθελα πραγματικά να εκτιμήσω όσα έχω μάθει, τόσο από την αποτυχία όσο και από την επιτυχία» πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Διαβάστε επίσης »